Владроб ми предаде въпросите ви – аз отговарям 15 август 2018

 

Моят секретар – чатботът Владроб Кънекто, който живее във Вайбър, ми предаде куп въпроси, които сте ми задавали през него. Искам да превърна в рубрика в моя сайт този контакт с вас. Рубрика, в която ще отговарям на вашите въпроси, които сте оставили на секретаря ми. Той ми предава всичко, но до сега не намерих време да отговоря на най-интересните питания. Но по-добре късно, отколкото никога. Продължавайте да му пишете, той ще ме информира за всичко. Той все още не може да говори с вас, но скоро и това ще стане. Задавайте му въпроси и се придържайте в комуникацията с него към бутоните. Ще има много рубрики, които предстоят там. В момента най-новата е компрометиращите материали, които той пуска, за да ме излага. Но нека ме излага. Та минавам директно на въпросите ви. Да знаете, че нямам името на човека, който го е задал, защото Вайбър е най-сигурната меседжинг система и личната информация не е достъпна за никого, дори и за хората, които управляват приложението. Информацията е криптирана. Ще виждате инфо за потребителя, точно както я виждам и аз – само дата и час. Аз съм бялата чайка.

2018-04-26 08:35:01.920
Няколко неща от фен- обещанията трябва да се спазват, когато се поемат. Пише увлекателно, но много разговорно, което малко дразни. Да вложи малко повече „Карамазов“, по-малко „Владо“. И последно – Юлиян Вергов, ревнува, много му личи . Успех!
В.К. – Моля те напиши ми какво съм обещал и не съм изпълнил. И аз мисля, че обещанията трябва да се спазват.
Пиша така, както го усещам. Аз не съм професионалист в писането, а любител и не искам да имам стил или почерк. Пиша, както мисля. Не ми се дразни, а просто спри да четеш. Мен, ако нещо ме дразни го прескачам и не мисля за него.
Колкото до Юлиан Вергов – много ще се радвам, ако си права, дано да завижда, макар и да не се сещам за какво точно.

2018-04-26 08:39:41.638
Последователите на къмюнитито намаляват. Какво ще направите за да засилите интереса на феновете?
В.К. – Да, наистина намалява броят на последователите. Да не забравяме, че това е нещо много ново и ми трябва време да разбера какво е интересно на хората тук и какво не. Можете да помогнете по този въпрос. Може заедно да експериментираме. Имам опит с останалите социални мрежи, докато тук все още действам плахо. Имам идеи и ще започна да ги реализирам. Дано да са интересни. Ще издам една от тях. През август започвам да снимам голям проект. Ще се опитам да пускам интересни материали – снимки и видео от снимачната площадка. Такива материали, каквито няма да може да видите другаде. Ще съм нещо като папарак на процеса и останалите актьори.

2018-04-26 09:20:10.360
Искам да кажеш на Владо, че community-to му е супер, но според мен ще е още по хубаво, ако всеки или айде през ден да разказва как му е минал денят и какво ново и интересно се е случило.
В.К. – Дадено. Ще послушам съвета ти и ще почна да пиша как ми минава денят. Няма да е всеки ден, но ще гледам да е често.

2018-04-26 14:19:19.431
Предай на Владо, че ще го чакам на нашето място!
В.К. – Оу майкооо, кое е нашето място? Места много на тази земя.

2018-04-26 16:35:37.249
Предай му на тоз Владо че еее голен педал
В.К. – Предадено е. Но защо с лошо?? Но, ОК така да бъде. „Голен педал“ съм!

2018-04-26 18:38:57.405

Въпрос № 1: Въпрос за функционирането на театъра: При положение че в Народния театър има три сцени, в които се представят представленията, а в същото време като гледам всеки месец има над 30-40 представления, как се събират всичките различни групи от актьори, за да репетират на тези три сцени? Или можеби има и други сцени, на които се репетира? Но изобщо не са ли супер много постоновките и прекалено малко мястото???

В.К. – В театъра се репетира по 4-5 часа сутрин от 10:00 до 15:00 ч. и предимно в репетиционни зали, които се намират на последния етаж. Когато дойде време да се пренесат репетициите на декор и на сцената (случва се три седмици преди премиерата), отново се репетира в този график. След това влизат сценичните работници и започват да строят декора за вечерното представление. На актьорите, които репетират сутрин и имат представление вечерта, им е тежко, защото имат само 3 часа почивка и денят става много дълъг, а същинската енергия и кондиция трябва да се даде в 19:00 часа. На мен това ми се случва постоянно. Място има достатъчно. В Народния театър има 4 зали за репетиции и 3 сцени.

Въпрос № 2: Въпрос за гримьорните/ съблекалните: Пак долу-горе същия въпрос: При толкова много актьори, има ли за всички самостоятелни съблекални? Или са групирани по няколко човека в една? И вече който когато има представление си я ползва??? Сами ли се гримирате или има гримьори? На една от снимките в сайта ти се вижда, че те гримират. И пак – как пък за всички ще има гримьори се чудя??? Три зали, три представления на вечер, сигурно над 20-30 актьора…. И друго в онова видео от Франция беше показал кадри от съблекалнята, в която имаше и баня/тоалетна? В Народния театър има ли баня/тоалетна във всяка съблекалня? И като сравнение – В кой театър, в който си бил, е имало най-добри условия за актьорите?

В.К. – В театъра има гримьорни. Във всяка гримьорна има по няколко актьора, но тези гримьорни са нашите частни места. Те са наши през годините, в които прекарваме в театъра. Ще говоря за мен и така ще стане ясно. В моята гримьорна съм откакто влязох в театъра, поканиха ме Кръстьо Лафазанов и Ники Костадинов. Бяхме трима. Ники за огромно съжаление почина, Кръстьо напусна и останах сам. После дойде Юлиан Вергов, Ники Урумов и Руси Чанев. В тази гримьорна (не съблекалня, моля ви) сме тази група. Имаме си гардероби, шкафчета, лични вещи и всичко необходимо. Имам неща от преди 15 години. Има място за всички ни и вътре не влизат други хора. На вратата са написани нашите имена. Гримът в театъра се намира в отделна стая и той е мъжки и дамски. Там ходим да ни гримират преди представление. В повечето гримьорни има баня и тоалетна. В Народния театър е много уютно, може би – защото съм свикнал и имаме много добри условия. Не във всеки театър е така. На Запад също е много комфортно в гримьорните, в които съм бил.

Въпрос № 3: От позиията на пътуващ човек, посетил толкова места по света, натрупал много впечатления за другите страни и хората в тях и имайки вече по-друг, по-богат и по-обективен поглед върху света, кажи къде виждаш българите и България спрямо другите страни? Доста често ние, българите, се смятаме и се представяме като най-най-ниското стъпало – като поведение, като личностни качества, като възможности, като начин и стандарт на живот, като всичко…. И при толкова много „самохейтване”, което сами си прилагаме, човек започва да се чуди…. Къде сме изобщо насред всички останали? Какво е твоето мнение по въпроса? Как пътуването по света променя светогледа ти за собствената ти страна и хората в нея? Осъзнаваш ли някакви неща за нас тук след като си видял другите навън как живеят?

В.К. – Една от причините, заради които пътувах, е точно това. Виждам, че ние не сме зле. Ние се намираме някъде по средата. Под нас е едната половина на света. Ходил съм в страни, в които съм си казвал, че България е раят. Светла, чиста, позитивна за разлика от тези точки по света. Визирам Камбоджа, Пакистан, Филипините, Индия и др. подобни. Това ми даваше усещането, че у нас си е най-хубаво. Ние се намираме по средата на света и това не е малко. Напротив – това е златната среда, която е доста ценна на фона на мизерията и ужаса по света.

2018-04-26 19:23:42.329
Обожааавам Владимир Карамазооов само това искам да кажа, не знам дали някога ще го прочете, но ще го напиша така или иначе, защото само като го пиша и се зареждам!! Огрооомна фенка съм още откакто бях на 10 сигурно……

В.К. – Прочетох го. Зарадвах се и мога да кажа, че такива хора като теб и мен ме зареждат. За дълго време.

2018-04-27 16:00:22.602
Здравейте, бих искала да знам дали планирате или имате възможност за участие в ТВ сериал/филм?

В.К. – Да. След няколко седмици започвам да снимам нов сериал. Страхотен сериал със страхотни колеги. Не мога да издам повече, новината предстои. Първо вие, феновете ще научите. Следете моите канали. Мисля, че ще се зарадвате.

2018-04-28 16:16:54.221
Мдам, изясниха ми се нещата. Поне опитах:) Щом ще предаваш какво съм писала на Карамазов, то нека направя признание. Харесвам много,. много Теодора Духовникова. Следвам я във фейсбук. Благодарение на нея съм тук 🙂 Надявам се да те опозная по – добре.

В.К. – Теодора ще научи това. Ще ѝ го предам. Ще измислим нещо специално за теб. Моля те ми пиши на лични във фен страницата ми във фейсбук, за да те разпозная. Тук те виждам като ден и час. Теди прави страхотна роля в „Дяволското гърло“!

2018-05-03 17:38:34.152
Ролята на Панто е едно от силните и могъщи Ваши превъплъщения. Наслаждавах се истински! А в партньорството Ви с Теодора Духовникова има химия, която не може да се опише с думи!

В.К. – „Дървото на живота“ ми е много скъп проект. С Теди се чувстваме страхотно докато работим, пък и не е тайна, че сме много близки приятели. Това улеснява работата и прави тази химия, за която говорите. В „Дяволското гърло“ искахме да направим различни от Панто и Божура персонажи и май ще ви изненадаме. Скоро ще го гледате.

2018-05-07 13:58:34.219
Как мога да се свържа с Владо

В.К. – Пиши ми във фейсбук и ще се свържеш. Телефона бих го пуснал, но ще стана жертва на терор. Може би.

2018-05-08 06:54:46.739
ВЛАДИМИР ТОДОРОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТТАЛАНТЛИВ ХУДОЖНИК.БРАВО ЗА БОТА НА КАРАМАЗОВ.

В.К. – Много ме зарадва това. Да, той е мега талант. Много исках да направи точно той визията на Владроб Кънекто. Един месец събирах смелост да му пиша, а след това той прие. Много, много талантлив човек е той.

2018-05-13 04:29:31.486
Тъпо лайно Владо лайното това е много тъпа история за тази Америка и казах на полицията колко ме дразниш и сега тя е изпратила най много опасни палячовци и сега те, те следват глупак тъкав

В.К. – Е, тази история изглежда много те е подразнила, че си ходил до полицията. Що не счупи телефона, от който го четеш и да се приключи тази драма. Но е добре все пак, че си я прочел, нещо те е човъркало докъде ще стигне тази простотия.

2018-05-13 15:31:29.844
Здравеей?! Много ми е интересно и искам да разбера за предстоящи участия на г-н Карамазов в др.градове на страната, примерно Варна, Пловдив, и на други места по морето например.. Перфектно бързо и услужливо действаш винаги и аз много ти благодаря за всичко, за информацията, и хубавото отношение?!

В.К. – Ще гостувам в Пловдив септември месец с „Танцът Делхи“ на фестивала „Сцена на кръстопът“, после в Русе, Бургас и отново Пловдив – през ноември с „NEOдачници“.

2018-05-16 17:56:44.471
А има ли профил във Фейсбук?

В.К. – Имам профил във фейсбук. Заповядай: натисни тук

2018-05-21 17:09:24.411
Много поздрави прати на телеца ние сме се виждали лично при неговата майка която е скорпион желая му успех във всичко и навсякъде

В.К. – Поздрави и на теб. Най-яката зодия – рогато, но добро!!!

2018-05-23 16:34:19.110
До кога стикерите на Владо ще са активни в Стикер маркета на Viber?

В.К – Стикерите ще са налични до 27.07.2018. Побързайте да си ги изтеглите. След това ще си ви останат в телефоните завинаги. Докато не си загубите телефона, на никого не го пожелавам.

2018-05-23 16:38:30.091
Тази година Владо ще се включи ли в европейската инициатива Нощ на театрите като посланик?

В.К. – Да ще се включи за пореден път. Тази година ще е много интересно и Владроб Кънекто ще е основен помагач на Нощта. Ще предоставя много информация за програма, постановки, събития, посланици около това чудесно събитие. Следете го само във Вайбър от август месец.

2018-05-27 21:12:55.477
Разкошна постановка! Днес „Танцът Делхи“ развълнува… Би било хубаво, ако можеше иснинският Владо да изпита това чувство, което изпитва публиката, която гледа постановките с негово участие!

В.К. – Много е хубаво да чуеш нещо подобно за нещо, което ти е скъпо. Благодаря. Аз много харесвам тази постановка и съм влюбен в текста на Иван Верипаев.

2018-06-06 07:11:56.279
Ей ти се казваш Лайното Кънекто

В.К. – Е сега вече, ако трябва ще се сбием. Това е супер симпатягата Кънекто и да не съм чул гадория по негов адрес. За мен може, но за него – не. Точка край.

2018-06-09 07:20:17.265
не изглеждаш така защото това е мъж който е ползвал фото шоп. ти си тъп и грозен и изкам да ми звъннеш за да те видя и чуя на живо

В.К. – Няма да ти звънне, защото се държиш грубо с него. Фотошопът е за добре, все едно пластичен хирург. Не си е харесвал нещо и за това е прибягнал до помощта на фотошопа. Какво лошо? Жените като си слагат цици ние подиграваме ли се???

2018-06-10 22:56:29.541
Той чете ли кви ги дробиш когато го няма

В.К. – Чета, чета. Всичко чета.

2018-06-11 07:11:17.230
Збогом Владроб ти не беше от интересните хора

В.К. – Много бъркаш. Той е един от интересните . Ако си го изтрила, много скоро ще научиш за него, че е станал мега чатботът и пак ще се върнеш. Ще си спомниш как си натиснала копчето Delete и ще се замислиш каква нелепица си направила. Но с времето хората се учат. Помни ми думата!

2018-06-12 07:55:47.889
Владо е Кур

В.К. – Владо е симпатичен к..!

2018-06-14 06:00:44.670
Само да споделя, че снощи го гледах в „Рибарят и неговата душа“! Страхотна игра, впечатляващ Владо Карамазов, а и самата постановка – брилянтна!

В.К. – Лайк, лайк, лайк.

2018-06-16 07:38:46.748
Приятел много ти се моля престани да пишеш това защото ме изнервя моля ти се спри спри спри спри спри Ще ти изпея една песен където ще си пея за нея ще ти пея за тебе колко си гаден

В.К. – Моля те дай тази песен. Изпей я и ми я прати, аз ще я пусна в моите социални мрежи, за да я гледат и слушат повече хора. Моля те.

2018-06-25 20:10:07.964
Предай на Владко много поздрави от ВладиКар

В.К. – Това е най-големият инструктор и най-добрият шофьор. Който иска да се научи да кара кола или мотор или камион и иска да вземе книжка, мястото е Дупница – ВладиКар.

 

@Ботът на Владо Карамазов може да последвате от ТУК 

Въпросите за зададени от последователите на чатбота на Владимир Карамазов във Viber

Отговори – Владимир Карамазов

Снимки – #Karamazovfoto

15.08.2018                                                                                         Владимир Карамазов ®