Интервю 4: Публиката пита – Владо отговаря 6 декември 2018

Това интервю ще започна като публикувам две много мили писма, които са изпратени на мейла на сайта ми. Не се сдържах и ги публикувам. Благодари ти Валентина, благодаря ти Евгения.

 

Валентина Димитрова

Здравей 🙂

С голям риск да ме помислиш за луда  , искам нещо да ти споделя, ей така, без причина, без даже да се надявам, че ще го прочетеш и с надежда, че няма някой друг да го прочете вместо теб. 🙂

…Виждала съм те само в театъра, само на сцената, не те познавам, а сякаш е обратното. Спомням си малко от първия път, когато те гледах. Мисля, че беше преди 16 години (ох, ужас, май остарях). Участвахме в състезание за най-добре изиграна училищна постановка и спечелихме, наградата беше билети за театър, в Народния. Толкова се вълнувах, за първи път на театър, на истински театър.. а там – ти, толкова млад, а сякаш от цяла вечност на сцена, толкова талантлив…Беше много хубаво, завладяващо и аз се влюбих за цял живот… Владимир Карамазов ме накара да се влюбя в театъра или театърът ме накара да се влюбя във Владимир Карамазов, не знам и аз. И така, вече 16 години синоним на театър си ми ти… Често си мисля за това как някой изиграва важна роля в живота ти, без дори да подозира. Благодаря!

 

Eвгения Благовестова

Здравей,

Много готина снимка, оправи ми настроението онзи ден 🙂

Познавам те отдавна от екрана, но отскоро преоткривам творчеството ти и ме зареждаш с много положителна енергия !

Ще се радвам да ми отговориш, макар и само с едно здравей..

Извинявам се, че пиша на Ти, но някак ме развълнува и ми се стори удачно .

Хубав и успешен ден !

*************

Subscriber – Не мога да открия viber community ти. Може ли линк или да ме упътиш как да то направя? Много си готин. Ролята ти на Христо Карагьозов е страхотна.

Владо – За комплимента за ролята ми в „Откраднат живот” много благодаря. Линка го давам веднага – https://vb.me/vladokaramazov  Лесно се намира. В търсачката на Viber, която е при твоите лични чатове, изписваш „@владимир карамазов community и то ще се покаже. 

 *************

Subscriber – I love you

Владо – Щях да ти напиша и аз, но не ти знам името, не си си го оставила.

 *************

Lina – Интересно ми е, как започна вашата кариера?

Владо – Написал съм смешен разказ за това как станах актьор. Разказът е от две части, ето линковете, за да Ви е по-лесно:

Част 1 – https://vladimirkaramazov.com/how-did-actor-bg/

Част 2 – https://vladimirkaramazov.com/how-did-actor-sequel-bg/

 *************

Subscriber – Здравей, какво смяташ да правиш с живота си занапред / твоето бъдещо?

Владо – Искам да направя нещо голямо в моята кариера, по-голямо от най-голямото, което може да ми се случи в България. Светът е отворен пред нас и искам да премеря сили с него. Това ме предизвиква и мотивира. Да направя нещо тук и с него да се покажа пред света. Другото, което искам, е да се самоусъвършенствам в други области на изкуството, да се науча да правя други неща извън професията ми на актьор. Искам да взема максимума от живота, да го изцедя. А и искам да обиколя целия свят. Дано успея.

 ************

Cvetelina – Владимир Карамазов е един от любимите ми български актьори може би нещо повече за него и как е решил да стане актьор.

Владо – Постоянно ме питате как съм станал актьор и много се радвам, че съм описал историята за това. Нещо друго за мен мога да ви предложа да прочетете в тези два текста, които също съм писал за блога ми.

Текст за моите хобита – https://vladimirkaramazov.com/my-hobbies/

Срещата ми с Джеръми Айрънс – https://vladimirkaramazov.com/jeremy-aires-and-vlado-in-old-vic/

 *************

Pavlina – Адмирации за ролята в Откраднат живот! Харесва ли ти ролята?

Владо – Много харесвам Христо Карагьозов. Дано такива хора срещаме по-често и пожелавам на всеки да познава поне една такава личност.

 *************

Subscriber – Тъпия Бладо

Владо – Ще отговоря с цитат от едно хубаво представление, в което играя –  „NeoДачници” – „Вие можете да ме мислите за тъп, важно е ,че съм добре сложен”. Край на цитата.

 *************

Зарта – Правел ли си бели като малък и кой ти е бил любим предмет в училище ?

Владо – Еми май съм правил. Ето, спомням си за една. Имахме съсед, който обичаше да си попийва. Тогава детските лета бяха страхотни, дълги дни, в които забравяш да ядеш от игри. Та едно от тези лета се занимавахме непрекъснато с този наш съсед. Веднъж взехме една бира, отворихме я, леко изляхме съдържанието от бутилката и се изпикахме вътре. След това я затворихме, изстудихме и я поставихме на място, на което бяхме сигурни, че той ще я види. Видя я и изпи половината бира. Разбра какво е това, ядоса се, на другия ден ме причака, беше набрал коприва, хвана ме и ме зашляпа с копривата по голите крака (бях с къси панталонки). Нямаше място, което да не беше червено, с пришки от изгорено. Ревах дни наред. Повече не се сетих да върша такива бели. Любимият ми предмет беше географията.

 

*******

Silvi – Защо реши да участваш в „Откраднат Живот“?

Владо – Защото е един от стойностните проекти у нас. Защото от трети сезон говорим с продуцентите да вляза и все не се получаваше. Защото главният сценарист Христина Апостолова ми е много добра приятелка. Защото продуцентът Евтим Милошев ми е много близък. Защото знаех, че Хриси ще измисли хубава роля за мен. Защото……. Мога още много причини да изброя.

 *************

Subscriber – Моля ви изпратете поздрави на екипа на Откраднат живот!!!!!!

Владо – Имаме, екипът и актьорите, затворена група във фейсбук, която се казва „Психодиспансер Св. Кирил”. Сега там ще ги поздравя.

 *************

Vladimir – Тъп ли си?

Владо – А ти? И да съм тъп, ти какво печелиш?

*************

NEDA – Как стана известен.

Владо – Известен можеш да станеш и ако се съблечеш няколко пъти гол и си публикуваш снимките в социалните мрежи, оттам ще те поканят в някое предаване, после във вестник и ето те известен. Въпросът е с какво ставаш известен. И по-ценното е да влезнеш в умовете и сърцата на хората за много дълго време. Това е трудно, но трайно и завинаги. Това е истинското мерило дали си успял в тази професия. Не знам дали съм станал известен с по-ценното.

*************

Subscriber – Какво ще става в Откраднат живот???

Владо – Гледай и ще разбереш.

*************

АНА – Ако Владо беше момиче, как щеше да се казва?

Владо – Е, разбира се, че Владка Карамазянова.

*************

Cveti – Как станахте толкова добри приятели с твоя колега Юлиан Вергов? (Следя сериала, в който участвате и се чудех кой от двамата е по-готин. Разрових се в уикипедия и се изненадах, че имате толкова голяма разлика. Е, май ти събра повече точки, защото си по-млад (flirt) ) Продължавайте все така с three bears entertainment и радвайте зрителите. Поздрави!

Владо – Еми дълго е. Започнахме заедно в Народния театър. Играли сме много. Малко по малко станахме близки и така вече 15 години. Радвам се, че твоите везни са се наклонили към по-симпатичния :)))

************

Subscriber – той не ме кефи, но на колко години е?

Владо – Не те кефа, ама си намерила чатбота, разгледала си съдържанието му, намерила си бутона с въпросите, задала си такъв и ето сега аз ти отговарям. Роден съм на 27.04.1979 г. Сметни.

*************

Subscriber – На карате ходи ли

Владо – На карате не, но на бобслей да.

*************

Ели – Какво е да участваш в откраднат живот?

Юлия – Какво е чувството да играеш в Откраднат живот?

Владо – Отговарям и на Ели и на Юлия. За един актьор е страхотно да участва в нещо добро, което хората харесват и от което се вълнуват. В този ред на мисли, чувството е уникално!

 *************

Любов – Предстои ми кандидатстване в НАТФИЗ другата година. Имате ли предложение за човек, който подготвя за изпитите?

Владо – Чух страхотни отзиви за театралната школа на Мариан Бачев. Свържете се с него във фейсбук и го разпитайте. Той е добър човек и ще ви отговори. Успех и ви пожелавам да се видим на някоя сцена след няколко години.

*************

Настя – Можешь говорить по русски?

Владо – Да. Ослик.

 *************

Диди – В какво е добър?

Владо – Откъде да знам. Мога да кажа това, в което не съм добър. Не мога да готвя – изобщо.

*************

Djudjana – Къде си роден?

Владо – В София, в Майчин дом на бул. Сливница в 01:05 часа.

 *************

Valentina има въпрос:
Владо, здравей! Имам един въпрос, който може и да са ти го задавали, не знам, не съм попадала на него. Ето го и въпроса: Мислил ли си какъв би бил, ако не беше станал актьор, с какво би се занимавал? Какъв щеше да е животът ти? … П.П. От сърце ти благодаря, че си избрал да станеш актьор, благодаря ти, че споделяш таланта си с нас, благодаря ти, че всичко, до което се докоснеш се превръща в успех! Продължавай да топлиш душите на хората! …П.П.П. Фен съм ти, ако не е станало ясно. Хаха

Владо – Валентина, много ти благодаря за похвалите. Трудно е да се каже какъв бих бил ако не актьор. Дълго си мечтаех да стана пилот. Май повечето момчета си мечтаят за това. Но май нямаше да стана, защото бях много зле по математика. След 7-ми и 8-ми клас кандидатствах в Икономическия техникум, но получих чисти двойки на изпитите по математика. После се записах да уча в ТОХ-а в Банкя. Но там също бях много зле, никога нищо не успях да сготвя. Това са моите опити за други професии. Може би ако не бях станал актьор, щях да съм някое пропаднало типче от крайните квартали. Но съдбата си знае. Срещу нея нищо не можем да направим. Така е трябвало да стане.

 *************

Daniela – Виждам че се занимавате с фотография, любителски може би. Но снимките са страхотни. Бих искала да участвам във Ваша фотосесия.

Владо – Радвам се, че харесваш снимките, които правя. В някой друг етап от развитието ми като фотограф може би ще започна да снимам различни хора, модели, които не познавам. Но на този етап снимам само приятелите ми и хората около мен. Неангажиращо е, а те ми се доверяват. Ще го имам предвид твоето изявено желание.

 *************

ФАНЯ – Обича ли малки деца?

Владо – По-скоро обичам малки патенца. Ако са деца, предпочитам да са по-големички. Над 150 см ако може :)))))))). Майтапя се. Разбира се, че обичам дечица. Що за въпрос.

 *************

Gina – Имаш ли любима своя роля досега и ако да, коя е тя?

Владо – Да. Ролята ми на Иван от пиесата „Арт”. Вече не го играем това представление и не мога да ви поканя на него. От сериалите харесвам Панто Вълчев!

 

@Ботът на Владо Карамазов може да последвате от тук

Въпросите са зададени от последователите на чатбота на Владимир Карамазов във Viber

Отговори – Владимир Карамазов

Снимки – #Karamazovfoto

Останалите интервюта от тази поредица може да прочетете тук – Част 1  Част 2  Част 3

08.12.2018                                                                                         Владимир Карамазов ®