Интервю 7: Вие питате – Владо отговаря 7 юни 2019

via GIPHY

Nikol – Къде живее Владо? С какво се занимава той през деня си?

Владо – Живея в София, мисля, че това е информация, която е известна. А моите дни са динамични и разнообразни. Снимам, репетирам, играя представления, пътувам, правя истории за сайта, ям, пазарувам, карам кола, плащам си разходите, давам интервюта и т.н.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Ели – Благодаря ви, че показахте картината! Има дълбок смисъл. Вие с какво я асоциирате? У вас какво породи?

Владо – Става дума за картината на Атанас Мацурев в интервю 6. Тази картина ми хареса заради детайла. Като я видях се зачудих за това какъв човек трябва да си, за да видиш и успееш да пресъздадеш реалността по такъв начин. Да си перфекционист е единственият начин да се отделиш от масата и да те забележат, да преминеш границата на отличните оценки.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Злати – Какво работиш?

Владо – Ако питаш за чатбота, той е мой секретар във Viber и събира въпроси и дава информация за мен. Ако питаш за мен, аз принципно работя като дърводелец в един цех в крайните квартали на София. Наследих занаята от дядо ми.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Ani – Имате уникална харизма на сцената. Последно ви гледах в Спанак с картофи но. Не успях да си взема автограф защото бьрзах за самолета за Лондон. Кога ще гостувате тук в Лондон?

Владо – Доста често ходя в Лондон. Да играем постановка там – няма да е скоро, поне аз. Обичам да пътувам за кеф, не по работа. Години наред пътувах по работа. Стига толкова.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Кристина – Разкажи ни някоя интересна история от Сървайвър.Имаш ли любим участник от Сървайвър? С какво си го запомнил? Какво мислиш за Светлин Занев?

Владо – Истории около Сървайвър има много. В първия ми Сървайвър в Доминикана на остров Самана се случи заплетен казус. Този остров е национален парк със застрашени видове и животни под специална закрила. Имаше и рядък вид пеликани. Нашите участници се бореха за оцеляването си и не ги интересуваха подобни неща. Хванаха един пеликан и го опекоха, след това го изядоха. Няма да ви обяснявам какъв проблем се случи между правителство и продуценти. Тогава Евтим Милошев оправи нещата благодарение на своите качества като продуцент.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

via GIPHY

За Светлин Занев мога да кажа само страхотни неща. Истински запален и отдаден човек, който даде всичко за тази игра, вложи много емоция и сили. Няма да скрия, че той беше един от моите фаворити и аз му бях фен.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Nelly – Кой ви е обидил и какво право?! Не вярвам да има такива хора!, но все пак тъпаци се срещат навсякъде, а стойностни хора като вас все по рядко-за жалост!

Владо – Е, чак стойностен и аз имам трески за дялане. Обиждат ме често, може би – и аз. Такъв е животът и ние сме такива хора – най-хищните и нечистоплътни животни.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber  – Здравей, Владо! Аз съм ти голяма фенка, затова искам да те питам дали имаш любима рок банда? Ще ти споделя аз обожавам Queen, но искам да знам и на другите хора фаворитите (happy)(happy)(happy)

Владо – Сега нямам, не ми остава време за музика. Преди много харесвах Aerosmith и Ugly Kid Joe

via GIPHY

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Какъв спорт тренираш

Владо – Предимно плуване. Не тренирам нищо друго. Сутрин правя специални упражнения заради проблемите с кръста.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

0898745937 – Здравей и аз нямам въпрос само поздрави и адмирации за земното и човешко поведение, добронамереност и харизма. Желая ти много успешни проекти бъди благословен.

Владо – Благодаря!

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Елена – Ревнив ли сте? Ако да – какво би ви накарало да ревнувате?

Владо – Да, ревнив съм. Това е част от характера ми и начин на мислене. Искам хората да си вярват и да не се лъжат.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Ели – Гледате ли „Денят на бащата“?

Владо – Да, гледах го и много ми хареса. Още един сериал, направен в България, който е повод за гордост. Хареса ми историята, актьорите, как е заснет, режисурата, цветовете, монтажните решения – всичко. Голямо Браво за „Денят на бащата“.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Павлина Kакво най-много обичаш да правиш?

Владо – Обичам да се занимавам с моите хобита в свободното време. За това живея. Да се грижа за моите кучета, да карам мотор, да се гмуркам, да пътувам, да снимам. Това са най-приятните часове от живота ми.

via GIPHY

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Диана – Има ли нещо в хората което не можеш да преглътнеш?

Владо – Да има. Това са лъжата и лицемерието. Първото ми е безкрайно противно, защото е подло. Ние сме хора, които можем да говорим и ако нямаш елементарното уважение да казваш истината на близък човек, то ти си страхлив и дребен. В разговор всичко може да се изчисти, стига да се даде шанс за разговор. Всичко би могло да се прости. Лицемерието също е неприятно. Предпочитам да ми се каже всичко в лицето. Аз знам, че не всеки може да ме харесва и да харесва това, което правя. Предпочитам да ми се каже, отколкото да ме обсипват с лъжливи ласки.

via GIPHY

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Ей Владо адаш, щом си Бог що скоро ще умреш ?

Владо – Той е Бот, не Бог. Затова той няма да умре, никога.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

ANDREA – Женен ли си? Имаш ли деца

Владо – Да, женен съм. Уви – два пъти. Имам две хубави дечица.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Петя – В кои филми участва господин Карамазов?

Владо – В момента в два сериала.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Захари Бахаров идва в Кьолн, Германия с “Чамкория” на 17 март. Кога да очакваме и теб тук? Хайде измисли нещо! Ще бъде страхотно.. 🙂 Поздрави!

Владо – Не обичам да пътувам със спектакли. Повечето пъти се играе в нетеатрални пространства. Представлението по този начин става компромисно. Засега не предвиждам такива пътувания.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Златина – Какъв съвет би дал на някого, който иска да кара кросов мотор, но все още не се е качвал на такъв?

Владо – Взех си кросов мотор и не мога да се науча да го карам. Съветът ми е да отидеш на училище, някой да те научи, например Ангел Караньотов. Много е опасно с такъв мотор. Страшно много травми си причиняваш, много се рискува. Научи се хубаво да го караш, по правилния начин – с учител, професионалист.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Бени – Здравей! За пръв път се улавям, че нямам търпение да гледам филм! Страхотни сте, от вас лъха професионализъм! За пръв път гледам БГ филм на световно ниво! Попътен вятър към червеният килим :)! ПП: И НЕ казвам това, защото съм от Смолян ……..! 🙂

Владо – Много се радвам. „Дяволското гърло“ е много ценен за мен проект. Смолян е страхотен град!

via GIPHY

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Виктор – Как се казва майка му

Владо – Юлия

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Емилиян – Здравейте! Не е точно въпрос, по-скоро молба. Бих искал да се сдобия с картичка автограф от актьорите в „Дяволското гърло“. Този сериал се превърна в истинско вдъхновение за мен и бих искал да имам част от него. Благодаря Ви предварително! Желая Ви само успехи! ПП: Готов съм, ако трябва и да си платя за картичката. Хубава вечер!

Владо – Следете страницата на „Дяволското гърло“ във Facebook. Там често раздават картички.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Hristina – Само на мен кажи кой е убиецът в Дяволското гърло

Владо – Убиецът е Донка, колкото и да не ви се вярва.

via GIPHY

@Ботът на Владо Карамазов може да последвате от тук

Въпросите са зададени от последователите на чатбота на Владимир Карамазов във Viber

Отговори – Владимир Карамазов

Целият пакет от GIF на Владо Карамазов може да намерите тук

Повече за това как да използвате GIF на Владо натиснете тук

Останалите интервюта от тази поредица може да прочетете тук – Част 1 / Част 2 /Част 3 / Част 4/ Част 5

 

07.06.2019                                                                            Владимир Карамазов ®