Владимир Карамазов с Community във Viber 26 март 2018

Актьорът е първият българин със своя собствена общност във Viber

Владо Карамазов е първият български актьор с Community (общност) във Viber. Проектът стартира през месец март и ще се реализира в няколко последователни етапа, всеки от които ще е свързан с повече възможности за комуникация с феновете и  последователите на актьора. Първата част на проекта е разработване на Viber Community във Viber с управляемо съдържание и включване на публиката в комуникацията. Присъединяването към “Владимир Карамазов Community” от аудиторията става много лесно – чрез последването на този линк.

„Това Community е моят начин да съм близо до моите почитатели и да споделям какво ме вълнува, вдъхновява, тревожи, какво ми се случва. Благодаря на Viber, че ми гласува доверие и ми дава тази възможност.“ – споделя актьорът.Вторият етап на проекта ще бъде разработването на чатбот с тематични рубрики, информация за предстоящи събития с актьора и автоматизирано отговаряне на често задавани въпроси, което ще допълни платформата и ще даде възможност на потребителите бързо и лесно да се информират за всичко актуално за Владо Карамазов.Третият елемент са Владо Stickers, които ще представляват забавен прочит на популярни роли на актьора в театъра, киното и телевизията. Достъпът до тях ще е безплатен за всички потребители на Viber в България, като се очаква да излязат тази пролет.

***

В България Viber e в топ три на най-често използваните messaging приложения. С новите Viber Communities потребителите имат уникалната възможност да се свързват с глобални общности в мащаб, невиждан досега при подобен тип апликации – до 1 милиард потребители в един групов чат. Снабдени с редица нови инструменти за управление, админите на общности вече разполагат с перфектен продукт за ангажиране и развитие на групи на база общи интереси, изживявания, каузи и други – всичко това се случва в добре познатия интерфейс на любимото и сигурно приложение за разговори. Новите членове на Communities имат достъп до цялото съдържание в тях и могат да се включват в разговорите, ползвайки всички медийни формати на Viber – GIF-ове, стикери, снимки, видеа и разбира се, текст. С ангажимент към потребителите по отношение на личното им пространство и сигурност, Viber дава достъп единствено до имената на членовете на дадено Community, докато телефонните им номера остават скрити за всички останали.

За Rakuten Viber:

В Rakuten Viber свързваме хората, без значение кои са и откъде са. Потребителите ни по света имат достъп до разнообразие от функции като индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, актуализации и дискусии с техните любими марки и известни личности. Ние предоставяме на нашите потребители сигурна и свободна среда, където да споделят емоциите си.Rakuten Viber е част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Rakuten Viber е официален канал за комуникация на FC Barcelona, както и официален партньор на Golden State Warriors за изпращане на съобщения и разговори.Присъедини се към Viber сега и се наслади на най-доброто изживяване.