Първо чат интервю на Владо в публичния канал на Viber България 24 март 2018

В унисон с последните новости във виртуалното пространство на Viber Владо Карамазов даде първото си чат интервю часове преди предпремиерата на пиесата “NeoДачници”. В публичния акаунт на Viber, който има над 850 хиляди последователи, Владо отговори на любопитни и актуални въпроси за театъра, моторите, пътешествията, фотографията и новия тв проект „Дяволското гърло“.

Не беше подмината и една от най-актуалните новини, свързана с неговото Community, което стартира преди броени дни. „Измислили сме много неща за следващите няколко месеца. Много нови неща се случат около него, много хора ще влязат в него и ще бъде наистина интересно. Всеки ден ми хрумват много идеи, които ще се постарая следващите месеци да осъществя. Искам това мое пространство да е автентично и абсолютно различно от всички останали социални мрежи. Искам хората  в него да виждат неща, каквито никъде другаде не могат да видят“ – сподели Владо. Присъединяването към “Владимир Карамазов Community” става много лесно – чрез последването на този линк. Много скоро в тази общност ще влязат и още популярни актьори – приятели на Владо, като последователите чрез лайкове ще изберат кои да бъдат те.

Бяха разкрити и любопитни подробности за Viber стикерите, които ще станат факт през месец Април и ще са безплатни и неограничени за теглене. Те ще представят актьора по забавен начин чрез популярни негови роли в театъра, киното и телевизията. „Ще има стикер от образа ми в Сървайвър, Дървото на живота, Отело, Идеалният мъж, както и един много специален – „На театър съм“. Той ще е за всички фенове на театъра“ – разказа Владо пред последователите на Viber България.