Gloris Genius – Гена с първи отличия и изложбени титли 5 февруари 2019

Ризеншнауцерът на Владо Карамазов –Gloris Genius – Гена направи своя дебют на международната изложба за кучета CACIB, която се проведе на 19 и 20 януари в София. Първото участие на 7-месечния Гена беше съпроводено с много емоции и вълнения, както и с оспорвани надпревари. Крайните резултати са повече от успешни – 2×Very Promising, 2×BOB puppy, 1×BIS puppy 2.

За успешния изложбен живот на всяко куче са важни изискванията за близост до породния стандарт, красивите движения и моментите на представяне в ринга. Хендлер на Gloris Genius – Гена е Анелия Шанкова – Петкова, а грумър – Диана Люцканова.

Гена е внесен от Русия от един най-големите развъдници с отлична репутация в целия свят – „Глорис”. Това е инкубатор на бъдещи шампиони и елитни представители на породата ризеншнауцер. Собственичката на развъдника Олга Селиверстова и Олга Ерофеева се грижат за запазването на породата в нейния съвършен вид.  Майката на Gloris Genius е Gloris Way Fire Fly и е шампион на Русия, Беларус, България, Германия, Латвия, Естония, Македония и световен шампион за 2017. Бащата е звездата на Русия – Gloris Galileo.

„Аз обожавам Ризеншнауцерите, за мен те са най-красивите кучета. Винаги съм искал да имам куче от голям развъдник и миналата година това се случи. Гената е представител на най-големия размер сред Шнауцерите“ – раказа Владо за новия си домашен любимец.

През 2019 г. на Gloris Genius – Гена му предстоят още много национални и международни изяви.

Малко след изявата на Гена дойде и новината, че той и Парис Камбани ще са лица на световната компания производител на храна за домашни любимци Royal Canin. Марката подкрепя шампионите в кинологията по цял свят. Освен това тя е създадена и се грижи за здравето на нашите любимци. Заради елитните родословия Парис и Гена заслужено ще представляват марката както в България, така и на всички международни киноложки изложби. Това е едно партньорство, което стартира в юношеската възраст на Парис и Гена, стискаме палци то да е дългосрочно, да се завоюват големи успехи и най-вече любимците на Владо Карамазов да са здрави и щастливи.

Натиснете линка да гледате видеото от изложбата и изявата на Гена.

Развъдник Глорис

Хендлер – Aneliya Shankova – Petkova

Грумър – Diana Lutzkanova

Отглеждане – Royal Canin