Владо Карамазов подкрепи SOS детски селища 22 октомври 2019

Владо Карамазов се присъедини към инициативата „Приказни моменти на грижа“, която стартира за пета поредна година. Както досега, така и тази година емблематичният за NIVEA крем в синя кутийка – NIVEA Crème, се предлага в лимитирана серия, като от всеки закупен продукт от серията NIVEA дарява по 30 ст. в помощ на сдружение SOS Детски селища. Владо подкрепи кампанията като помогна на децата от SOS Детски селища да оцветят сцени с любимите приказни герои –Тео, Мая, Зайо и Феята. Емблематичният приказен герой Зайо тази година беше изобразен върху лимитирана серия тениски, ръчно изработени от българския бранд „Кръгче“ за посланиците на кампанията.

„Приказни моменти на грижа“ през 2019 г. слага край на инициативата под познатия ѝ формат, а NIVEA и SOS Детски селища ще продължат съвместното си партньорство. През изминалите години кампанията е събрала и дарила над 160 000 лв. Благодарение на посланици, ентусиасти и партньори, които застанаха зад „Приказни моменти на грижа“ и спомогнаха популяризирането ѝ, повече български деца получават шанса да имат щастливо детство. Всеки, които желае да подкрепи инициативата, може да сподели символите и каузата ѝ с #приказнасинягрижа.

В продължение на повече от четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.