Хората и улиците на Лондон през обектива на Владо Карамазов 12 януари 2019

Десетки лица на един от най-космополитните градове в света – Лондон, станаха персонажи във фотографиите на Владо Карамазов. Актьорът беше на кратка фото ваканция в любимия си град в Европа и отдели време за най-новото си хоби – фотографията. Някои от емблематичните лондонски квартали – Сохо, Нотинг Хил, Ковънт Гардън, се превърнаха в локации на снимките, а хората, които ни гледат оттам, са замислени, забързани, щастливи, тъжни, цветни, изморени, непринудени – всички носещи своите съдби и емоционални „багажи“.

Лондончани са едни от най-темпераментните хора, с неподправен стил и начин на живот. Броени дни преди Коледа се усеща и вълнението им, подвластно на светлия празник. Блещукат светлини, от всеки ъгъл се подава уютна декорация, безброй коледни звезди. И коледен дух витае във въздуха… А Владо е уловил очаквани и неочаквани мигове от ежедневието, символите и бурния живот в столицата на Обединеното кралство.

Част от кадрите вече бяха публикувани във фотографския Инстаграм профил на Владо – https://www.instagram.com/vkaramazovphotos/, а цялата фотосесия ще намери своето място в секция Галерия в сайта много скоро.