Стикерите Владо Карамазов vol.2 вече са във Viber

Вторият пакет със стикери на актьора Владимир Карамазов вече е наличен за сваляне във Viber. В продължение на три месеца  потребителите на едно от най-големите VoIP-приложения в цял свят ще имат възможността да изтеглят стикерите безплатно. Новият пакет съдържа 24 стикера, като в тях освен Владо главни действащи лица са и неговите любимци – Ризеншнауцерът Гена и Цвергшнауцерът Парис. В изображенията Владо показва както универсални, така и по-специфични емоции и състояния. Всички снимки са направени на самоснимачка лично от актьора.

„Подходихме към новите стикери с доста емоция и с огромното желание да пресъздадем по оригинален начин обичайни и не чак толкова обичайни състояния. Затова вкарахме доста нови изрази, лафчета и смешки. Има и един стикер с хубаво кафе в ръка за успешно начало на деня“ –споделя Владо.

Творческото оформление, дизайнът и идейната концепция са на The Smarts. Освен стикерите агенцията създаде и всички рекламни материали за проекта. Шрифтът на този проект също е специален – той е дело нa Cтeфaн Чинoв Рісturеѕ, съc cпeциaлнoтo yчacтиe нa FоntFаbrіс. B него глaвнaтa poля е на кирилицата. А вcяĸa пpилиĸa c дeйcтвитeлни бългapcĸи филмoви плaĸaти нe e cлyчaйнa.

След изтеглянето на стикер пакета потребителите ще бъдат препратени към Viber Общността на Владо, която през последните месеци се превърна в най-ексклузивната му социална мрежа. Там ще могат да участват във video quiz и първи ще научават за всичко ново около него от първо лице.

Като подгрявка за Стикерите на Владо Карамазов vol. 2 Viber пусна за две седмици старите стикери с цветни рисунки, вдъхновени от неговите роли и нарисувани от художника Христо Тренев.

Освен втория пакет стикери, Владо обещава и още предстоящи дигитални представления на лилава сцена. Те ще бъдат напълно достъпни за всички последователи на актьора във Viber, където поканите за ексклузивни новини и тайни от кухнята (буквално) на Карамазов не свършват.

Подобаващо място в пакета намери и NESCAFÉ® Dolce Gusto в стикера „Добро утро”. След успешния проект „Пресъздай класиката” партньорството на Владо и обичаното кафе продължава.

***

Viber e една от водещите платформи за разговори в света, част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Viber е официалният комуникационен канал на ФК Барселона и официален партньор на Golden State Warriors. Наскоро Viber представи своята най-нова версия с изцяло променен дизайн, подобрено изживяване за потребителите и оптимизирани функционалности, които осигуряват два пъти по-бърза работа с основните функции в приложението, запазвайки позицията на Viber на едно от най-сигурните и предпочитани приложения за комуникация.

Стикер пакета може да изтеглите от тук