На вашето внимание… Vlado’s summer GIFs 12 юли 2019

Новата GIF колекция на Владо Карамазов направи официален дебют в в RakutenViber. 30-те забавни GIF-чета пресъздават летни емоции и плажни моменти, макар че са снимани в двора на актьора в София. Парис и Гена (любимите шнауцери) се включват по много мил начин в летния пакет, като показват без грам притеснение своята любов към Владо. „Всеки от нас планира и мечтае за лятна почивка, затова реших да помогна на ваканционното настроение да дойде по-бързо и да остане по-дълго“ – споделя Владо. 

Той е първият български актьор, който разработва собствени GIF-ове, а с помощта на Viber успява да реализира своите идеи, така че те да стигнат до широката публика. В проучване на Viber сред българските потребители на приложението относно кои са най-използваните и предпочитани GIF-ове, на първите две места за любимо съдържание потребителите посочиха домашни любимци и актьори. Новите GIF-ове на Владо във Viber съчетават по „малко“ и от двете, което е предпоставка за тяхната широка употреба, както в летните жеги, така и в плажните парти или лежерни моменти. 

Отскоро Viber пусна уникална по рода си услуга, която дава възможност на партньорите на приложението да имат гифове с авторско съдържание. Гифовете са достъпни за всички на лесно и удобно място  в отворен чат в четвъртата иконка в лентата на съобщението. Като натиснете иконката GIF ще видите и зелената иконка на Vlado’s summer GIFs. Може да ги ползвате като отговор във вашите чатове или да ги споделяте с приятели. А тези, които най-много ви харесват, може да позиционирате във вашите фаворити (като отворите GIF-а на цял екран, горе в десния ъгъл се появява звездичка, като я натиснете GIF-ът автоматично отива във вашите любими). 

Главни виновници за симпатичните GIF-ове са #karamazovfoto (за видео заснемането) и SHOOT  (за визуалното оформяне). 

Снимките горе са кратък гид къде да ги откриете във Viber.