Владо Карамазов първи гост на Гала 7 септември 2020

Владимир Карамазов беше първият гост на Гала за новия сезон на предаването „На кафе” . На 7 септември първият брой за сезон 2020-2021 година стартира и с нов екип. Основната тема на интервюто беше фотографията и успехите в това ново поприще. Той покани публиката на финала на фотоконкурса, организиран от Фото Академия, който се провежда всяка година и е част от  XI Европейски Месец на фотографията 2020. Владо е сред финалистите. На 19 септември в Дом на културата „Борис Христов” в Пловдив ще се открие изложба с класираните за финала фотографии и ще иматържественонаграждаване и обявяване на победителите.

Повече за конкурса може да прочетете тук

Актьорът разказа и за интересните си пътешествията из Родопите, за своя нов онлайн проект „Ново начало”, в който място намират личности, започнали своето ново начало в съвсем различно от обичайното им занимание. Такъв е разказът за Спас и Златка – модерни хора, които решават да отидат на село и да направят своя малка семейна ферма. Историята им може да прочетете тук.

Гала провокира своясъбеседник и той си спомни за веселата история, когато преди години обърква църквата на ул. Раковски с НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.

Подробната история може да прочетете тук.

Екипът на предаването се беше постарал да поднесе всяка от темитев калъфи на стари фотоапарати.  За да открие листчето актьорът трябваше да знае как се отварят аналогови фотоапарати. Владо се справи успешно!

Цялото предаване може да гледате от тук