За мен

 

Създадох този сайт, не за да покажа какво съм направил, а като равносметка на свършената работа до момента. Равносметка на мечтите. Сега съм на 38 години, което означава 20 години в актьорската професия. Постигнах и случих нещата, които ще видите тук. За едни ще изглеждат много, за други – малко, но за мен са онези, важните проекти, които ме изградиха като личност и като професионалист. Изводът от тези 20 години е, че станах актьор.

Идва следващият период, който за жалост, може би, ще е по-къс, но пък по-важен. Период, в който трябва да осъществя по-големите мечти. Когато бях на 20 години, мислех леко и смело. Бях самоуверен и вярвах безрезервно, че ще постигна това, което искам. Сега мисля малко по-различно. Усещам страх – дали ще ми стигне времето, дали оставащите години ще са достатъчни да отида там, където са най-големите ми мечти. Май не съм вече такъв оптимист. Направих сайта и затова – да обявя, че тръгвам към по-важната част от живота, към върховете на моите мечти. Ако се появяват стойностни проекти в него – значи съм на правилния път, ако ли не – явно някъде съм се препънал.

Много пъти повторих „мечтите“. Така е, защото те са моят двигател, моят стремеж и няма да престана да ги преследвам. Според мен успехът в живота е, ако си осъществил големите, хубави и недостижими мечти. Надявам се, че когато дойде времето, в което вече няма да ги има и ще са останали само спомените –  в тези спомени ще има един дълъг и завършен път, онзи дълъг път на моите мечти.

Ако видяното в този сайт послужи за пример на стремящи се хора, за да видят, че всичко е възможно само, ако си верен на себе си и вярваш в себе си, това ще бъде голямо удоволетворение за мен.

Bon Voyage  към големите мечти!

Владимир Карамазов

 

 

FULL CV ENHANCE CV