Интервю 2: Публиката пита – Владо отговаря! 2 ноември 2018

Преди няколко месеца за първи път отговорих на вашите въпроси, които оставихте на моя помощник във Вайбър – чатбота Владроб Смартлууп. Стана едно от най-забавните и смислени интервюта, които съм давал. Може да го прочетете тук. Видях голям смисъл в това да отговарям директно на вас, а не на журналистите, които с малки изключения ми задават едни и същи въпроси. Затова направих специален бутон в чатбота „Пиши на Владо“. Всекидневно получавам въпроси от вас. Моята логика е, че щом сте влезли в бота, намерили сте бутона и сте ми задали въпрос – наистина сте искали да го направите. Това пък е основателна причина аз да отговоря. Някои ще се зачудят защо точно чрез чатбота във Вайбър. Защото е нова и интересна мрежа. Останалите социални мрежи са много масови, там получавам какви ли не съобщения и ми е много трудно да селектирам точно въпросите ви. Продължавайте да ми пишете, където искате. Когато имам време, чета и съм щастлив от вашите добри думи. Но ако искате да ме питате нещо, най-сигурният начин е през чатбота във Вайбър. Там със сигурност вашият въпрос ще намери моя отговор. Ето поредните въпроси от вас, придружени от моите отговори. Нека да го кръстим „Интервю 2: Публиката пита –Владо отговаря!“

Кристина – Здравей Владо!Първо искам да ти кажа,че ти си един от любимите ми актьори и възможността да си пиша с теб….(уникално чувство).Искам да те попитам нещо.Би ли ми препоръчал някакъв женски монолог?ПС.моята мечта е да стана актриса и въпреки че всички ми казват колко е трудно ,аз съм решена да не се отказвам.Много ме впечатли твоята история за това как си станал актьор Поздрави от Дупница

Владо –  Бих положил усилия да те откажа от този твой стремеж, но знам че няма да успея. Затова, ако наистина го искаш, хвани се в ръце, мобилизирай се и действай. Знай, че ще влезнеш в огромна центрофуга, от която излизане няма. Ще плачеш много, но и ще си щастлива. Пожелавам ти успех! Прочети комедиите на Шекспир. Обърни внимание на „Сън в лятна нощ“ и ролята на Елена, както и в „Комедия от грешки“ ролята на Адриана. И двете имат много хубави монолози, които стават за изпитите в НАТФИЗ.

 *****

Симеон – Как си?

ВладоВ момента, на 05.10.2018, съм уморен, защото снимам по цял ден, но пък и удовлетворен, защото ми е кеф да снимам!

 *****

Subscriber – Къде живееш?

ВладоВ София. Израснал съм в квартал „Илиенци“. Сега живея в центъра.
*****

Афи – Много си грозде

Владо „Грозде“? Може би имаш предвид „грозен“? Красотата е относително нещо и е напълно възможно за теб да съм грозен. Но това не е важно. На 65 всички ще сме грозни. Какви хора сме и какво има вътре в нас е далеч по-важното. А ако мислиш, че съм „грозде“, демек грозде – плод, ще се засмея и ще кажа добре, нека да съм грозде!

 *****

Aisel – Какво се случи с предаването Бинго Милиони? Аз бях участник в него и изживяването беше страхотно

Владо – Предаването не успя да се развие и спря да се излъчва. Трудно е да направиш такова предаване, още повече, че има такова доста успешно. За мен беше голям опит, защото трябваше да общувам с много хора и много динамично да водя предаването. Беше хубав период, но в актьорската професия всичко е много динамично. Ето сега снимам сериал.

*****

Богданка – Може ли снимка

Владо Разбира се. Не те питах каква, но тези тук са специално за теб. А ако искаш да се снимаш с мен, ще трябва да дойдеш в театъра да гледаш нещо и след това да ме изчакаш на служебния вход.

 *****

Raffy – Защо реши да станеш актьор?

Владо Скоро писах един текст точно за това, давам ти линк към статията и ще разбереш подробно ЗАЩО – Натисни тук. Приятно четене!

 *****

Калоян – Кое ти е любимото ястие?

ВладоПълнени чушки с ориз, баница, печено пиле с картофи и миш-маш. Все неща от детството ми.

 *****

Кари  – От къде ти хрумна идеята за viber бота?

Владо – Не ми е хрумнала, просто разбрах покрай сътрудничеството ми с Вайбър за тази новост в messaging каналите. Стори ми се много интересно. Оказа се, че един мой приятел е част от екипа на стартъп компания, която прави такива чат ботове. Запознах се с групата и те си търсеха човек-партньор, с когото да развиват своите ботове. Трябваше им обратна връзка за това как работи системата, какво не ми харесва,какво ми харесва, от какво имам нужда и т.н. Направихме доста неща и много подобрихме. Тази група се изстреля в Космоса след като ги купи американска компания-гигант. Сега моят бот е прехвърлен в Smartloop.ai – компания с много готини хора. И продължавам с тях. Мисля, че ботът е чудесно нещо, особено за фенове като вас, защото хем е интересно, хем е и нестандартен начин за бързо намиране на информация.

 *****

V A – Какви езици знаеш освен български??

Владо VA, знам само български и цигански английски. Не ми остана време да науча добре език и това е един от големите ми пропуски. Но го знам, мисля често за това и всичко възможно ще направя в този живот да науча един език до съвършенство.

 *****

Ralitsa – Здравей! 🙂 Иска ми се да разкажеш за твоите татуировки. Какво означават? Защо ги направи? Планираш ли нови? Моля, също да ги покажеш в по-детайлни снимки. 🙂 Благодаря предварително…

Владо Моите татуировки. Всичко започна като бях на 18. Направих си три малки и мега грозни. Много зле ми ги нарисуваха. Толкова зле, че след време се опитах да махна едната с лазер и стана още по-зле. Исках да ги поправя, но за да стане трябваше отгоре да направя доста по-големи. През изминалите години ме хващаше страх, защото съм актьор, защото може да не ме вземат за роля заради тях. Но това време мина. Сега не ми пука дали ще ме вземат или няма да ме вземат. Пък и реших през останалите години от живота ми да не се съобразявам с нищо и да правя това, което на мен ми харесва и ме прави щастлив. И така започнах от нещото, което съм искал винаги – татуировки. Гейшата на дясната ми ръка изобразява годината 2017. В тази година станаха много лоши, но и много хубави събития. Ще я запомня – завинаги. Всичко в тази картина има значение и всяко събитие си има мястото в нея. На лявата ръка е ангелът, който пронизва в гърлото дявола. Това е, за да не забравям старата  истина, че винаги доброто побеждава злото. Имам и други, но тях не ми се иска да коментирам. Колкото до това дали ще продължа – о,да-а-а-а-а! Всеки път, когато се случи огромно събитие в живота ми, ще бъде изобразено на тялото ми.

 *****

Афи – Грозен ли си

Владо Много и леко понамирисвам

 *****

Subscriber – Как си толкова готин?

ВладоАфи ме попита дали съм грозен, ти пък как съм толкова готин. Нямам идея, мисля си, че не съм толкова готин. Отстрани нещата изглеждат не такива, каквито са.

 *****

Верони – Коя според теб е най-важната ценност в живота и ако можеше за заличиш едно нещо от света какво би било то?

ВладоЗа мен са две, макар и до едната още да не съм се докоснал. Да работиш това, което обичаш и работата да е твоето хоби. Прекарваме много голяма част от живота си в работа и ако тя е нещо, което не харесваме и не желаем, животът може да се превърне в същинска мъка. Другото е да имаш дете. Заложено е в нас и мисля, че това е най-голямото щастие.

****

Subscriber – Вълнуваш ли се от участието си в Откраднат живот

Владо Много. На мен тази дълга форма на разказване и снимане не ми беше позната. И като всяко ново нещо, беше предизвикателство. Сега се вълнувам от това, че хората се вълнуват, гледайки сериала. Мисля, че им харесва Христо Карагьозов. Аз също го харесвам и малко ми е жал за него.

 *****

ФАНЯ – Искаш ли да правим секс

Владо –  Мила Фаня, ако почнем да правим секс просто ей така със всеки срещнат, ще изложим човешкия род. Не съм човек, който може да си легне с първата срещната. А и ако ме видиш на живо, може да си промениш мнението и желанието.

 *****

Subscriber – Какво правиш, Владо?

ВладоОтговарям на вашите въпроси!

 *****

Desita5 – Кой е този?

Владо Според мен ме питаш за чатбота. Това е Владроб Смартлууп. Той е помощникът ми във Вайбър. Заради него сега ти отговарям на този въпрос.

 *****

Valentina – Без да знам дееайлите, още при анонсирането на чат бота през пролетта с името “ВлаДРОБ” реших, че е скрита реклама на нещо свързано с “ ДРОБ”   ( я лекарство, я нещо като детокс програма за дроб, я хранителен режим …) После ми станя ясно, че идеята в била да се вържат “ Владо” и “ робот” ( ако е така изобщо) И въпреки всичко и до сега първата ми асоциация за “ Владроб” е нещо свързано с “ дроб”  ? …. “ черен дроб”

Владо Не, няма никаква скрита реклама. Познала си, че исках да направя връзка между робот и Владо. Но е смешно и можем да му викаме Дроб Смартлуп.

 *****

Valentina – Three Bears Entertainment продължават ли да са в същия състав или има промяна?

Владо Не, за сега няма активност, поради многото ангажименти на трима ни. Времето ще покаже какво ще се случи с Three Bears Entertainment.

 *****

Megsss – Здравейте! Приключиха ли снимките за 6-тия сезон на “Откраднат живот”? И също как можеш да се явиш на кастинг за сериала? Имам предвид за епизодични роли – като пациент например. Благодаря 🙂

ВладоНе са приключили. Ще снимаме до началото на декември. Колкото до роли, не знам дали ще стане. По-скоро за статисти. Взимат само актьори дори и не практикуващи.

 

@Ботът на Владо Карамазов може да последвате от тук

Въпросите са зададени от последователите на чатбота на Владимир Карамазов във Viber

Отговори – Владимир Карамазов

Снимки – #Karamazovfoto

02.11.2018                                                                                         Владимир Карамазов ®