Интервю 6: Вие питате – Владо отговаря 30 януари 2019

D…ooo – Може ли снимка

Владо – Прилагам в тази публикация цяла серия. Дано останеш доволна.

*************

Subscriber – Как те е създал

Владо – Предполагам, че хората за моето създаване са двама. Ако беше един, сега нямаше да ме питаш, а аз да ти отговарям. Щяхме да общуваме на друго ниво, може би в подсъзнанието, може би някъде в мислите чрез телепатия. Задай ми пак въпроса си, че да го разбера по-добре.

*************

Tedi – Как се казва счетоводителката ти и как се казва фирмата, в която работи? Страхотен си

Владо – Моята счетоводителка е страхотна и много добра. Казва се Мариела Илиева, а фирмата й се казва Saldo.bg.

*************

Ивет – Каква беше твоята ценност до 20-годишна възраст и коя е тя сега ?

Владо – Много отрано осъзнах, че трябва да се занимавам с нещото, което харесвам и обичам. Ако не го намеря и през живота ми работя неща, които не са на сърцето ми, ще бъда нещастен. Преминах през разни тестове и разбрах, че съм прав. Кандидатствах в училища, в които не исках да уча. Изкарвах ниски оценки и всичко ми подсказваше, че не е това. Разбрах какво искам и започнах сам да го преследвам. Моята ценност тогава, а и сега, е, че животът е надпревара с времето. Трябва да смогнеш и предвариш времето, за да успееш. Става с концентрация, съзнание и желание. Сега при мен е същото. Гледам какво искам да правя от 40 години нататък. Пробвам, търся и действам. Отново съм в надпревара.

*************

Нели – Кой ти е любимият цвят

Владо – Твърдо зелен. Харесвам Смарагда точно заради това.

Светлана – Здравей! Освен 7-ми сезон на „Откраднат живот“ какво още?

Владо – Така. Нямам идея по телевизионните канали. За мен лично мога да споделя, че ми предстоят следните неща. Много голям проект с Viber, който чакам с нетърпение, излъчването на „Дяволското гърло”, предстоящ игрален филм през пролетта, а защо не и „Откраднат живот”. Театърът засега не присъства в сметките ми за тази година.

*************

Ивайла – Ако утре се събудиш с нещата за които си благодарил на Господ КАКВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ТО?

Владо – Благодарен съм, че винаги намирам интересни неща, които да правя. Те ме обогатяват и зареждат. Благодаря, че съм търсещ и любопитен човек.

Адриана – На коя постановка бяхте в петък (07.12.2018) когато излъчваха финала на Откраднат живот в киното? Бих искала да попитам г-н Карамазов, ще участва ли в 7ми сезон на Откраднат живот и дали ще се събере със съпругата си или все още не се знае? Искам да добавя също, че сте изключително талантлив и имахте страхотна роля във филма! Възхищавам ви се, но съжалявам, че не бяхте на финала на филма в “ Cinema City“ в мол Paradise София

Гледах ваше интервю от 2017г. с Мон Дьо, там вие казахте, че се страхувате постоянно да не загубите любим и близък човек и тази година ли сте на същото мнение? И до колкото разбрах от интервюто, нямате приятелка (човек до себе си), почивка, сега все още ли е така и притеснявате ли се да не я загубите, ако имате такава? Как преодолявате една раздяла?

Има ли нещо вярно, което журналистите пишат и са писали за вас и кое е то? Вярно ли е, че и обичате да пътувате често до Англия? Ако да защо и кое ви харесва там?

Хора като вас (красиви, талантливи и известни) как успявате да „оцелеете“ сред нас феновете ви? Не ви ли се е искало усамотение и спокойствие по някога? Да бъдете просто „обикновен човек, който никой не го познава, а не някой

Владо – Тогава играх „Богът на касапницата”. Свърши в 20:30 ч. и евентуално трябваше да се появя в 21:00 ч. Но да знаете, че е много лесно така да се подреждат нещата по минути. Не знам дали си давате сметка, че нашата работа е свързана с голямо напрежение. Излизането пред публика не е шега работа. Може отстрани да ви изглежда нещо естествено, но то не е така. Всяко показване е напрежение, защото вие очаквате от нас, а ние трябва да го дадем. Едно представление за нас актьорите си е изпитание. Чувстваме се уморени. Да се облека, да бързам след такава роля и да отида пред друга публика е нещо, което би ме доизморило психически. В мен заработват инструментите за самосъхранение. Иначе ще се разпръсна. Ако нямах представление, щях да дойда.

Проблемът, който сте уловили в предаването на Мон Дьо, се опитвам да реша. Винаги ще се притеснявам за близък човек. Било то приятелка, приятел или роднина. Разделите ги преживявам много трудно, защото са част от промяна. Не обичам промените. Но се уча да ги приемам.

Много верни неща са писали журналистите за мен, но и много лъжи. Това са нормални неща. Ходя до Англия, защото там е място, където се зареждам, най-вече културно. Ходя, защото моят брат живее в Лондон.

И феновете ме зареждате, не ми досаждате. Просто не мога да отговоря на всеки и дано някой не се сърди. Физически е невъзможно. Но нещата, които правя в момента, ги правя подтикнат от феновете. Усещам общите настроения и липси и измислям някакъв проект за тях. В сайта ми съм реализирал доста такива и то заради феновете. Ако искам спокойствие си го набавям. Вие не влизате в къщата ми. Всичко е наред и се радвам, че ви има и че сте активни.

Теди – На колко години е приятелката му

Владо – Коя?

*************

РАДОСТ – Моят въпрос към него е как е добре ли е върви ли му и може пожелавам всичко най най

Владо – Да, добре съм. Върви ми (поне за нещата, които правя в момента) и благодаря за пожеланието.

*************

Plamena – За какво си мечтае? Мечтае ли си въобще?

Владо – Ама как?! Аз не преставам да мечтая. На това е основан животът ми. В момента си мечтая да постигна наистина голямото. Знам си какво имам предвид. Мечтая нон стоп.

*************

Ани – Вярваш ли в любовта от пръв поглед

Владо – Да. Вярвам. Аз усещам хората много. Разпознавам моите хора. Имал съм такива случаи. Просто ги виждам в тълпата от хора. Твърдо вярвам.

*************

Dora – Страхотен артист и много земен, естествен и готин човек ми изглеждате. Следя интервютата ви тук. Чудя се, че намирате време да отговаряте на толкова много хора. Много ми хареса ролята и играта ви в Откраднат живот. Въпроса ми е кое е мястото в света което искате да посетите, но още не сте успял ?

Владо – Перу, Колумбия и Япония. Но това са бели кахъри. Не съм ги посетил, защото ме е леко мързяло. Имаше период от 10 години, в който не спирах да пътувам. Уморих се и спрях. Но усещам, че тази страст се завръща чрез фотографията. Радвам се, че пътешествието към тези страни ми предстои, защото ще направя страхотни снимки.

*************

РАДОСТ – Моят въпрос е: ВЛАДО КАК Е ЖИВОТЪТ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЛИ ДОБРО И ДА СИ ГЛЕДАШ КЕФА

Владо – Ето това е. Благодаря ти и подобно. Ще дойде времето и за кефа. Още малко.

*************

Веселина – Би ли участвал в холивудска продукция?

Владо – Е, не бе!!!

*************

Radi – Въпрос за сега нямам (smiley) само искам да кажа, че си уникален мъж и страхотен актьор

Владо – Хо-хо-хо. Намигане от мен.

*************

Kremena – Нямам въпроси Радвам ти се, харизматичен мъж и актьор. Усмивката ти прилича, не бъди толкова сериозен на снимките… моля те Аз лично бих харесала снимки с малко повечко искрици в очите. Весели празници Влади!

Владо – Ще се вслушам в съвета ти. Просто не обичам да се лендза. Но и само мрачен не става. Ще намеря баланса.

Aleks – Има ли шанс да се завърне сървайвър? И ако да какъв е шансът защото има много хора който искат да го гледат отново

Владо – Май съм го казвал. Това е скъп проект. Дори прекалено за нашата страна. И аз искам да се завърне, защото съм от най-големите му фенове. Не съм говорил с телевизиите за това. Вижте, то ако се прави ще се чуе. 100%. Ние остава да чакаме.

*************

Borislava – Здравей, ти си прекрасен актьор, а въпреки че не те познавам вярвам че си и добър човек.

Владо – За някой добър, за някой не. Важното е накрая, като се тегли чертата, генерално да съм бил добър човек.

*************

Antoniq – Какво ще си пожелаете за Новата година 2019 ?

Владо – Да съм здрав и спокоен. Да не се ядосвам. Полагам усилие за това и се боря с природата ми.

*************

Subscriber – Имаш ли си някой до теб

Владо – Имам си.

*************

Gery – Кое е това, което те кара да обикнеш един човек? А една жена? Има ли разлика?

Владо – Ох, няма нещо точно, което да назова. То е специално, неочаквано, изненадващо. То не е планирано и чакано. Виждаш нещо, усещаш го и проумяваш, че е точно това, което може би си търсил. Особено е и няма формула.

*************

Ani – Здравейте. Приятно ми е че попаднах тук. Фен съм Ви от много години, гледах Ви в Русе в ‘Спанак с картофи’ но така и не успях да взема автограф защото бързах за полет за Лондон. Весела Коледа!

Владо – И на мен ми е добре, че си намерила това място.

*************

Subscriber – Какъв е Владо? смисъл да ли е футболист или нещо друго?

Владо – О да, Владо е преди всичко футболист. От много време играе и се справя чудесно. В свободното си време е актьор, но така леко по допирателната.

 *************

Lia – От къде си

Владо – София!

*************

Subscriber – Можели снимката на помощника ти?

Владо – Ето:

 

The – Защо даваш на бота ти да те излага??? (mad)(mad)(mad)

Владо – Защото съм готин и широко скроен.

*************

– Кога ще играете “НЕОдачници” в Сливен?

Владо – Не знам. Ще го играем ли? Моя позната, много добра актриса, стана директор на Сливенския театър – Радост Костова. Ще я питам и ще кажа.

*************

Кристиян – От кога се занимава с театър?

Владо – От 16-годишна възраст. Тогава влезнах в театралната детска школа на Бончо Урумов към читалище „Славянска беседа”.

*************

Subscriber – Ще участваш ли в новия сезон на Откраднат живот?

Владо – Наистина не знам.

*************

Mihail – С ролята си в кой филм той се чувства най близко до себе си

Владо – Харесвам всичките си роли. Най-близко до мен е Панто Вълчев от „Дървото на живота”.

*************

Валерия – Какво мисли за името Валерия?

Владо – Имам много близка приятелка с това име и затова го харесвам. Носи ми спомени и добро настроение. Успехи Валерия!

 *************

Subscriber – Какъв е искал да стане като малък

Владо – Исках да стана пилот. Но нямам качества за това. Някой си знае работата.

*************

Aleks – Здравей Владо мойте въпроси са два. Първият въпрос е следният – Защо спряха сървайвър. Вторият е – Има ли някакъв шанс сървайвър да се завърне толкова много хора го очакват с нетърпение

Владо – Aleks, отговорих на този въпрос по-горе.

Ninja – Защо ботат е тъп например ас му написах аз се казмам нико а той пише Ами ти Владимир , играеш ли FORTNITE SEIF DA LARALT ИЛИ BATEL ROIAL.

Владо – Чатботът е система, която се обучава. След няколко месеца ще бъде ъпгрейднат значително и ще може да прави много неща. Ще видите. А въпросът ти „Защо ботът е тъп” ти е добър. На тази игра не съм играл. Играя на Blood Born, God Of War.

*************

Radostina – Любим филм с Кевин Спейси? Гледах едно Ваше интервю, в което казахте, че сте му почитател.

Владо – Не го харесвам само като актьор, харесвам личността му. Харесвам стила и вкуса му. Той е човек, който знае какво иска и как да го постигне. Той е жищник в нашата професия, който умее да оцелява и да се бори. Знае всичко за професията. Много е добър. Той ми е като личен пример. Колкото до филми с него, много са – „Седем”, сериалът „Къща от карти”…

*************

Силвия – Какво ново?

Владо – Зависи кое последно знаеш?

Бина – Какво мислиш за Пловдив ? Достоен ли е за Европейска столица на културата според теб ?

Владо – Много харесвам Пловдив. Превърна се в страхотен европейски град. Кеф ми е да се разхождам в Пловдив. Смятам, че е повече от достоен за домакин на европейска столица на културата. Очаквам много и вярвам, че всички чужденци, които го посетят, ще го заобичат завинаги. Обмислям един проект за лятото на 2019 г. за Пловдив. Засега преговорите вървят много добре. Ако се получи и вие и аз ще се изкефим и то много!!!

*************

Елена – Четох за вас,че все още не сте открил жената с която да създадете семейство. Аз зная че имате кучета, което означава , че ви харесва да се грижите за някой. Ами ако жената която изберете има дете това проблемно ли ще бъде? Или е важен човекът, душевността и характерът! Благодаря за отговора!

Владо – Нищо няма значение, освен добрите човешки взаимоотношения. Да, обичам и се грижа за хората. Такъв съм. Ако ми е писано, ще се грижа за деца и жена. Не мога да седна и да търся. Това не е камъче, за да го намериш. Така мисля аз.

*************

Soni – Въпроса ми е кога да очаквам „Дяволското гърло“?

Владо – И аз това питам телевизията почти всеки ден. Усещам, че скоро ще разберем.

 *************

Станимира – Да приемеш поканата Facebook

Владо – Ок. Изпрати ми съобщение на лични, за да знам, че си ти. Имам над 1000 заявки за приятелство, а лимитът от 5000 отдавна съм го запълнил.

*************

Ели – Ще покажете ли картината на Мацурев, в която сте се влюбили и притежавате?

Владо – Разбира се. С най-голямо удоволствие. Дори ви благодаря за молбата.

 

Petia – Ще имате ли скоро представление в Русе?

Владо – През април ще гостуваме в Габрово с „Богът на касапницата”, на 14 и 15 април. Елате там. Това е любимото ми представление, което играя в момента.

 

@Ботът на Владо Карамазов може да последвате от тук

Въпросите са зададени от последователите на чатбота на Владимир Карамазов във Viber

Отговори – Владимир Карамазов

Снимки – #Karamazovfoto

Останалите интервюта от тази поредица може да прочетете тук – Част 1 / Част 2 /Част 3 / Част 4/ Част 5

 

30.01.2019                                                                            Владимир Карамазов ®