ИНТЕРВЮ 8: ВИЕ ПИТАТЕ – ВЛАДО ОТГОВАРЯ 28 юли 2019

 

Preslav – Романтични или зли персонажи предпочитате да играете? Защо?

Владо – Романтични роли най-мразя да играя. Ако е някой романтик в комедия, да го осмея и подиграя – може. Но романтик на сериозно е адски скучно. Не обичам това. Харесвам крайни персонажи – истерици, депресанти…

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Как реши да си направиш бот в Viber? Владо как се прави бот не ти ли е малко трудно да правиш всички тези неща ?

Владо – Стана случайно. Ето един текст, в който разказвам за това подробно – прочети тук. Колкото дали ми е трудно – да, трудно е. Но при добра организация всичко може да се направи. Просто съм организиран и много ми харесва да се занимавам с онлайн пространството и комуникациите в него. Вярвам, че това е бъдещето и аз се стремя да съм в крак с времето.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Хриси – Би ли се отказал от кариерата си?

Владо – Да. Бих. От няколко години си мисля, че може би е по-добре, ако човек постоянно се предизвиква и хваща нови пътища. Така някак същински и пълно ще се изживее животът. Затова аз подхванах различни посоки и занимания. Интересни са ми и искам да се развивам в тях. Актьорското майсторство е ясно. Това правя 20 години. Но не е ли по-добре и друго да се опита? Мисля, че е! Затова бих се отказал от моята професия заради други предизвикателства.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Милен – Познавате ли Неда Спасова?

Владо – Уви, да L Защо?

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Вяра – Здравейте г-н Карамазов, искам да Ви попитам дали сте мислили да напишете книга за вашия живот и да я изиграете във филм? Пишете страхотно и на голям екран ще е велико да Ви гледаме?

Владо – Чак пък книга. Не знам накъде ще ме отвее вятърът. Но ако някой ден напиша и после я изиграя, то вие ще сте пророкът в дъното на това начинание. Засега ми се струва невъзможно.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Desislava – Здравейте. Аз съм д-р Ловчалиева от Смолян. С голямо удоволствие гледам филма Дяволското гърло. Безкрайно вълнение е за мен в моя роден град да се снимат толкова добри филми от истински професионалисти. Вие сте много земен и талантлив човек. Надявам се Родопите да са ви запленили и да се върнете отново. Всички крайчета на света си имат своя чар, но от родното по-хубаво няма.

Владо – Така е. Беше голям спомен прекарването ми в Смолян и Родопите. Много искам да се върна там. Вътрешно усещам, че ще се сдобия с мое място някъде в тази планина. Мисля, че ще е съвсем скоро.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Тиии???? – Кога ще има Бот Жена????

Владо – Хм, ще помисля. Но кой ще направи бот сватбата? Къде ще е? Кой ще поканим, други ботове ли? Този на Кока-Кола, на Foodpanda, на Viber. Но да не стане скучно. Ще помисля.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Прочетох, мисля в първите отговори в Блога, за гримьорните в Народния театър. Къде да се запиша за backstage разходка.

Владо – Такъв тур се провежда само в Нощ на театрите. Тази години ще е на 16 ноември. Следете сайта на инициативата и ще научите. Ще има и телефон/ мейл за записване. Enjoy

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Kondio Има ли тайна за успешната кариера?

Владо – Еми май не, няма тайна за успеха. То мойто не е точно успех, а някакъв път или стремеж към успеха. Той идва ако наистина го искаш и посветиш живота си на него. Изисква много и затова не всеки може да се добере до него. Желание, труд и много стискане на зъби, може би това е тайната.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Габриела – Има ли възможност да дойдете с някое представление във Враца или в Плевен? Къде се чувстваш най-добре в театъра или в сериалите, в които участваш. Този въпрос 100% са ти го задавали хиляди пъти, нали? Кое е любимото ти представление, в което участваш в момента?
Здравей, пак съм аз. Исках да те питам дразни ли те фенската любов и това постоянно да те преследват хората за автограф или снимка? 

Владо – Разбира се, че има, идвали сме и във Враца и в Плевен. Просто следи програмата ми в сайта, има я доста месеци напред. Есента ще ходим например в Бургас и Сливен. Чувствам се добре навсякъде, стига да ми е интересно и екипът да е добър. Това е определящото за това как се чувствам. В момента най-много харесвам спектакъла „Богът на касапницата”. Играем го често и хората много го харесват. Ние актьорите още повече.

Фенската любов не ме дразни, снимането и автографите по някой път не са много приятни, особено като поискат хората да се снимат с мен на неудобни места – супермаркети, летища, на улицата, но това е моята професия и го приемам.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Владо нямам въпрос но искам да ти кажа че гледам филмите в които участваш и са хубави. Ботът ми разказа за него искам още информация за теб и ботът. Това е.

Владо – Радвам се на твоя интерес. Повече за мен можеш да откриеш тук в сайта ми. Ако се поразровиш, доста неща ще откриеш.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Радостина – Бихте ли направили нови стикери с известна личност?

Владо – Бих! Ще го обсъдим с Viber и нищо чудно и да стане. Само трябва да измислим някаква тема, например всички да са като клоуни. Хм, може да се измисли нещо интересно. Благодаря за идеята.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Мадлена – Хей, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве за да можеш да вършиш всичко, което обичаш. Желая ти късмет, то да е успешно. И не на последно място бъди усмихнат и лъчезарен. Да, време е за равносметка какво и колко има постигнато до сега, но някак си на фона, на всичко което правиш тези години бледнеят, защото се запечатваш в умовете на хората. За мен не само, че ми се запечата в ума, а ме накара сериозно да се замисля в една различна линия, като професия, в момента съм системен администратор, имам огромното желание да съм от другата страна на Медията, като цяло. Благодарение на теб, станах малко по открита към хората. Може би съм „поредната откачалка“, но съм ти един истински тих фен, нямам желанието да преследвам хора, а да изразя емоцията и почитанието на хора, като теб, постигнали много. За това ти желая весел празник! 

Владо – Гледай сега колко много ме зарадва. Всичко, което правя тук, е точно заради това. Аз също като всички вас се нуждая от мотиватор. Когато съм вдъхновил един човек и е почнал да мисли и мечтае по-смело, това много ме радва. Благодаря за пожеланията.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Lidia – Честит рожден ден! Продължавай да вдъхновяваш и да преследваш мечтите си. Ще има ли сезон 2 на Дяволското гърло?

Владо – Благодаря. Да ще има втори сезон, но кога и къде още не знам.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Stefi – На колко години е? И исках да му предам че играе много добре в дяволското гърло …. Браво

Владо – Точно на 40 години съм. А за „Дяволското гърло” много благодаря. Много важен за мен проект е това.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Кой е убиеца в Дяволското гърло

Владо – Не можех да ти кажа, но сега вече всеки го знае. Не знам дали знаете, но с Христо съм много близък приятел още от ВИТИЗ и там бяхме в един клас. Много се радвам, че точно той беше моя брат в този сериал – убиеца.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Габриела – Здравей, имаш ли твой истински профил, който поддържаш лично ти в Instagram?

Владо – Да имам и те са два. Единият ми е за моя живот, другият ми е фотографският профил. Ето линкове и за двата.

@v.karamazov 

@vkaramazovphotos 

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber Някога прилагали ли са феновете ти физическо или психическо насилие над теб?

Владо – Да. Доста е зле и не знаеш как да реагираш. Започна се със социалните мрежи, на всеки пост в независимо коя мрежа се пишеха коментари, а на лични съобщения се изписваха всеки ден огромни писания, в които бях обект на огромна все едно консумирана любов. Всичко беше наред, докато тези съобщения не ставаха наистина много и веднъж, докато си почивам преди спектакъл в моята гримьорна, вратата се отвори и влезе въпросната госпожа (в театъра има охрана). Беше като истински кошмар. После последваха още дълги месеци на онлайн тормоз. Сега всичко утихна и спря. Дано да е за постоянно.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Lidia – Къде искаш да са следващите нови дестинации, където ще пътуваш?

Владо – Много хубаво, че ме питаш. Върнах се преди дни от Азорските острови, беше много интересно. Мисля да отида до Мароко и Южна Африка. После до Коста Рика и Перу. Както виждате, отново се пробуди пътешественическият дух, което е супер. Очаквайте следващите дни един текст за Азорските острови, със сигурност след като го прочетете ще ви се приходи.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Диди – Това не е въпрос, но се надявам да го видиш наистина! Ти си най-якият актьор на света! Възхищавам се на играта ти в Откраднат живот и Дяволското гърло! Следя и двата сериала и съм изключително впечатлена! Ти ме запали по актьорството и сега ще участвам и ще съм главна героиня в една реклама! Обичам те!

Владо – Още веднъж много съм зарадван. Това е хубаво, че можем да вдъхновяваме. Една от много хубавите страни на нашата професия. Пожелавам ти да станеш много добра актриса и да играем заедно. Най-вероятно аз ще съм дядо ти.

 

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Здравей, Владо! Моят въпрос е: Как се справяш с всекидневието си? Поздрави от Стара Загора (inlove)

Владо – Точно преди няколко дни пуснах един текст точно за това, казва се “Една седмица на един актьор”. Прочети го от тук. Ще ти отговоря с него изчерпателно на въпроса ти.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber Владо, здравейте много ви харесвам и ми харесва да си чатя с бота (laugh), но ще е яко ако му увеличите набора реплики. Благодаряя (heart)(heart)(heart)

Владо – Работим по въпроса. Надявам се скоро да е доста по-умен!

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Марти – Добър вечер. Искам да Ви поздравя за брилянтната игра в Дяволското гърло. Страхотен сериал и екип. Скоро не ме беше грабвал така филм. Страхотни сте, продължавайте все така. Успех 🙂

Владо – Този GIF олицетворява как се чувствам от тази ваша хвалба!

 

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Симеон – Ще има ли още един сезон на откраднат живот с теб?

Владо – Еми засега не знам. В този няма да участвам, защото трябваше да си почина и да си обърна внимание на здравето. Трябва да се приведа в стабилна работна форма, защото през изминалите 6 месеца не бях. Човек трябва да знае къде да спре, защото не сме тук за ден-два. Трябва да мислим генерално и в бъдеще. Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима сега и не бях напълно възстановен от една моя сериозна болежка. Ще има и други сериали, смятам, че доста скоро пак ще се гледаме на екрана.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – Имам голяма нужда от съвет, може ли да ми кажеш как да не се притеснявам толкова много за матурите си?

Владо – Единственият изход е да знаеш. Ако си учила и знаеш материала, ще те е страх, но наполовина, че и по-малко. Давам гаранция.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Iliyan – Днес е 1-ви юни. Освен ден на детето, днес е ден и на един невероятен град като балкана, древен и млад. Град Враца. Бил ли си тук? Ако не, предизвиквам те да дойдеш 🙂 и да зарадваш феновете си! 🙂

Владо – Ама как да не съм бил. Бил съм многократно. Ето за всички вас ви поздравявам с това видео от Враца

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Диди – Кое те запали по актьорството

Владо – Май нашите, защото непрекъснато ни водеха с брат ми на театър. Но и по тази тема имам два текста, казват се “Как станах актьор”. Може да ги прочетеш от тук:

“Как станах актьор“ част 1 

“Как станах актьор“ част 2 

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Мадлена – Владо, приятелю. Ти, който не иска да се снимам с теб. ? Сега, като пробвам гифчетата, не излиза в търсачката на Месинджър. (А може и аз да не търся правилно). До колкото разбирам ти само си ги качил в канала за гифчета, попитай хората, с които работиш или на своя глава някой програмист – освен #-таговете има и други неща наречени релации, така по този начин с търсенето на гифче в приложението да излиза твоето име. След, като питаш, моля те направи клип и го оповести публично, че повярвяй ми имаш луди фенки, които ми зададоха въпроса „Защо не се мърда“, „Е трябва да влизам всеки път в сайта ли“, аз го разбирам, но не всички са с моето техническо образование. ?‍♀️ До скоро, желая ти здраве и късмет във всичко, в което се захващаш. На есен – с песен. Много се натъжих, като стана тоя гаф с пропуска, но сега ми е смешно, приемам го за знак ? Бяхме на „Богът на касапницата“ на 02.06. 

Владо – Нещата станаха доста по-лесни. Направих втори гифчета и те се намират във Viber. Ползването им е повече от лесно. Влизате да пишете съобщение до някой ваш приятел във Viber и там ви излиза лентичка със сиви иконки. Първата е за стикерите ви, втората е за снимките ви и четвъртата се казва GIF. Натискате я и ще видите зелена иконка с моята глава. Натискате я и всеки gif може да го пратите на секундата на който си поискате.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Dora – Бихте ли споделили една своя мечта ?

Владо – Да, да обиколя целия свят. В момента съм на половината.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – В кои училища си учил?

Владо – От първи до осми клас в 54 СОУ “Св. Иван Рилски“. Средното ми образование премина в ТОХ Банкя, а висшето ми образование получих от ВИТИЗ “Кр. Сарафов“.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Subscriber – В колко държави се бил.

Владо – Над 50.

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Виктория – Имаш ли си деца или жена?

Владо – Да имам три деца от два брака.

 

 

@Ботът на Владо Карамазов може да последвате от тук

Въпросите са зададени от последователите на чатбота на Владимир Карамазов във Viber

Отговори – Владимир Карамазов

Целият пакет от GIF на Владо Карамазов ще намерите във Viber

Повече за това как да използвате GIF на Владо ще намерите тук

Останалите интервюта от тази поредица може да прочетете тук – Част 1 / Част 2 / Част 3 / Част 4Част 5 / Част 6 / Част 7

 

29.07.2019                                                                           Владимир Карамазов ®