#ВеликиЗаедно и три сбъднати желания 24 декември 2017

Grant’s, Владо Карамазов и Юлиан Вергов помогнаха на трима човека да случат своя мечта, да преодолеят препятствие, да подобрят уменията си. Така накратко можем да обясним какво е платформата #ВеликиЗаедно.

Всичко започна, когато Grant’s, Владо и Юли се обединиха около вярването, че  „успехът зависи от неотстъпчивата ти амбиция, собствения ти талант и подкрепата на всички други малки и големи зъбни колелца, които са неизменима част от пътя към целите, към който се стремиш.“

И тъй като в постигането на успеха понякога трябва съвсем малка, но пък ценна помощ, Владо и Юли на драго сърце приеха именно те да бъдат „помощници“ в случването на мечтите. Условието за участие във #ВеликиЗаедно беше повече от лесно – попълваш специален формуляр и описваш от каква помощ имаш нужда.

В продължение на 5 седмици в app във фб страницата на Grant’s се събираха заявленията – бяха стотици от цяла България, имаше участници и от други държави. В началото на декември Юли и Владо избраха трите „желания“, за които лично те щяха да помогнат да се случат. Изборът не беше лесен, защото имаше наистина интересни кандидатури, но все пак ето тези три спечелиха вниманието на двамата актьори:

  • Елиза Лазарова Лечева-Палева, която иска да развие ораторските си умения.
  • Ростислав Пламенов Панков, който иска да стъпи на театрална сцена и да поеме по пътя на великите артисти.
  • Мария Тодорова Груйкина, която иска да преодолее страха си от шофиране.

 

Очаквайте скоро видео разказите от осъществяването на трите желания с помощта на Grant’s, Юли и Владо. И не спирайте да мечтаете и да си поставяте високи цели. Наздраве!