Владо Карамазов в списание „EVA” 13 март 2019

Мартенският брой на списание „EVA” представя Владо Карамазов и Теодора Духовникова. Докато зрителите следят с интерес героите им Филип Чанов и Мия Язова в новия български сериал „Дяволското гърло”, в Cover Story на списанието те разказват за отношенията си пред камерата и в живота и за тяхната „Анатомия на едно приятелство”.
Двамата актьори освен колеги са и добри приятели в живота. Партнирали са си много пъти на сцената и на екрана. За нея, за приятелството им и отношенията им той казва: „Пратена ми е, за да знам, че има човек, който, каквото и да ми се случи, както и да се изпокараме, винаги ще държи на мен и ще ми помогне.”
Владо Карамазов споделя за процеса на развитие на образа на Филип Чанов: „Моята тактика е да не гледам нищо. Смятам, че всеки може да направи нещо автентично, защото ние мислим по различен начин, филтрите ни на възприемане на света са различни. И когато се довериш на интуицията си, може да се получи доста по-интересно, отколкото ако гледаш нещо и се чудиш как да го направиш почти същото.” Той разкрива повече за работата по сериала „Дяволското гърло”, за атмосферата и отношенията в екипа: „Толкова се сплотихме, че накрая ни беше трудно да се разделим. Това не е често срещано.”

Пълното интервю прочете в списание „EVA” от март 2019.