Владо разказва за новите си проекти в CООL…t по bTV тази събота 15 март 2018

Интерeсни подробности за предстоящата премиера на “NEOДачници” и как минават последните репетиции, има ли team spirit и какви са предизвикателствата, които режисьорът Иван Пантелеев е предложил на звездния актьорски състав. Това са част от въпросите, на които Владо ще отговори в предаването COOL…T по bTV тази събота.

Владо ще изиграе Шалимов в пиесата на Максим Горки „Дачници“, която Иван Пантелеев и целият творчески екип единодушно решиха да трансформират в NEOДачници. Най-новият театрален проект на първата ни сцена е със звезден актьорски състав. Избраниците на един от най-успешните ни театрални режисьори зад граница са Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, Христо Петков, Иван Юруков, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Рашко Младенов, Николай Урумов, Радена Вълканова, Александра Василева, Стефания Колева и Владимир Карамазов. Сценографията и костюмите са поверени на Милена Пантелеева, а музиката – на Рашко Младенов. Премиерните дати са 23, 24 и 25 март на Голяма сцена в Народния театър.

Водещата Петя Дикова не пропуска да попита Владо и за още един нов проект – неговия официален сайт. Той стартира в края на декември миналата година и само за 2 месеца се превърна в едно вълнуващо виртуално място, където са представени творческите и театралните му проекти по един доста личен и темпераментен начин. Там са събрани старите и новите, милите и емоционалните късове от житието на актьора. А блогът в сайта се обособи като пространството, в което Владимир Карамазов споделя вихрените си приключения, злободневните си мисли, възхищението си от успелите хора, равносметките и всички неща, които го вълнуват и вдъхновяват тук и сега! Какво още престои да се случва там – това ще разберете в събота, 17 март, след 11 ч. в предаването COOL…T по bTV.