„Дървото на живота“ тръгва по Нова на 8 януари

Българската историческа сага „Дървото на живота” тръгва в ефира на Нова телевизия в първите дни на 2018 година. Сериалът разказва за един от най-драматичните периоди в българската история, за възходите и паденията в трудните времена, преплита историческата епоха с личните съдби на героите.

Действието в първия исторически сериал в новата история на страната стартира с обявяването на Независимостта през 1908 г. и завършва с атентата в църквата „Свети Крал“ през 1925 г. Действието проследява отношенията на многолюдно заможно семейство на фона на ключови за българската история събития. В продукцията се заплитат много семейни войни и драми между членовете на фамилията.

Звездният каст прави тв продукцията още по-въздействаща. В сериала участват едни от най-популярните и обичани български актьори, между които Йосиф Сърчаджиев, Мария Каварджикова, Христо Шопов, Башар Рахал, Владимир Карамазов, Моньо Монев, Койна Русева, Иван Стаменов, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Васил Банов, Велислав Павлов.

„Дървото на живота” е една от най-мащабните родни продукции на Dream Team Films и е създаден по романа „Битието“ на Владимир Зарев.

Повече за проекта вижте в Секция ТВ сериали.