Стикерите и чатботът на Владо Карамазов вече живеят във Viber 28 април 2018

Навръх рождения си ден Владо Карамазов зарадва своите почитатели с цели два атрактивни подаръка – пакет с Viber стикери и чатбот. След като през март тази година актьорът стана първият българин с Community общност във Viber вече са факт и още две функционалности.

Viber стикерите ще са активни в Sticker Market-а до средата да лятото и са безплатни за теглене в България. Всеки от тях представя по забавен начин негови роли в театъра, киното, телевизията, сред които са „Идеалният мъж“, „Балът на крадците“, „Дакота“, „Спанак с картофи“, „Богът на касапницата“, „Дървото на живота“, тв риалитито Survivor. Не липсват и цветни визии, показващи неговите хобита и емоции. В колекцията има и един специален стикер-инициатива –  „На театър съм“. С него Владо напомня на театралните зрители, че телефоните пречат на актьорите по време на постановка и затова те трябва да се изключват при влизане в театралната зала. 22-те илюстрации са дело на художника-аниматор Христо Тренев.

Другата новост при Владо е чатботът Владроб Кънекто. Информационният публичен канал има своето запазено място в платформата на Viber. Създаден от младата, но много бързо развиваща се българска компания Connecto.ai. Чатботът е един от най-новите трендове в онлайн комуникацията и е адекватно решение за бърза и точна комуникация в дигиталното пространство. Той има своя визуална идентичност, а основната му цел е да информира и да е полезен на всички почитатели на Владо. Връзката с него се осъществява лесно и също толкова лесно и бързо Владроб отговаря на въпроси за новите проекти, последните новини за актьора, актуалните публикации в неговия блог  и разбира се – за театралната му програма. Всичко е събрано на едно място и спестява време. Чатботът Владроб Кънекто има своя биография и лични снимки, които са налични във Viber пространството. Визуалният му облик е създаден от българския аниматор, филмов художник и визуален артист Владимир Тодоров. Той от 20 години работи за едни от най-големите компании във Великобритания и Холивуд. Шеметната му кариера започва в студио Amblimation на Стивън Спилбърг в Лондон, за да стигне до Warner Brothers, Sony Pictures, Disney Pictures, Universal. Името му е свързано с емблематични проекти като „Беоулф”, „Хари Потър“, „Полярен експрес“, „Алиса в страната на чудесата“.

Community-то, стикер пакетът и чатботът са предоставени от Viber на българския актьор, за да може неговата връзка с феновете да стане още по-близка. Всички постове пристигат като лични съобщения в публичния чат, а роботът отговаря само, когато има отправени към него въпроси.

Включете се в Community-то  ТУК 

Изтеглете Viber стикерите на Владо ТУК

Последвайте чатбота Владроб Кънекто ТУК