Сериалът „Дяволското гърло“ тръгва по NOVA ТВ 18 февруари 2019

Новия български сериал “Дяволското гърло“ тръгва на 28 февруари от 22:00 ч. по NOVA ТВ. Криминалната драма ще се излъчва всеки четвъртък. Зрителите ще видят за първи път българска продукция от този жанр в българския телевизионен ефир. За разлика от други български продукции досега, снимките на “Дяволското гърло“ са изнесени изцяло извън София, епизодите са заснети в Смолян и околностите му. Заедно с интересен и напрегнат криминален сюжет, мистика, странни случки и загадъчни тайни, зрителите ще се насладят и на красотата на Родопите – историята ще ги отведе до тъмнозелени склонове и мрачни езера, в пещерата Дяволското гърло и други места в региона.
Сериалът в 12 епизода е заснет през юли, август и септември 2017 г. Владимир Карамазов влиза в ролята на следовател от Смолян, а Теодора Духовника е криминален профайлър. Актьори от трупата на смолянския театър допълват богатия звезден състав на продукцията.
На 18 февруари се състоя премиера за журналисти в малкото бутиково кино Г8. На прожекцията на първи епизод присъстваха и актьорите Владимир Карамазов, Теодора Духовникова, Христо Петков, Васил Банов, Валери Йорданов, режисьорът Павел Веснаков и оператора Мартин Балкански. На пресконференцията след прожекцията продуцентът Евтим Милошев и програмният директор на NOVA ТВ Антоний Мангов разказаха за трудностите и очакванията от сериала, а главните актьори споделиха впечатления и спомени от снимките на продукцията.

Последвайте страницата на сериала във Фейсбук

Репортаж в Новините по Нова ТВ