Владо Карамазов представя „Игра на чатботове“ в Практика на 21 февруари 7 февруари 2019

Владо Карамазов ще бъде специален гост в образователната платформа Практика и ще представи заедно с Васил Петев от Smartloop какво се случва в света на чатботовете, какви са тенденциите и добрите практики в „играта“ с тези атрактивни дигитални асистенти. Домакин на „високотехнологичното“ събитие „Игра на чатботове“, на 21 февруари (четвъртък) ще е Клуб Карусел, входът е свободен, началото е в 19:30 ч.
Според специалистите в сферата на новите технологии бъдещето принадлежи на чатботовете. Тези онлайн асистенти стават все по-умни, с много възможности и широк обхват. В софтуера на някои от тях дори има вграден изкуствен интелект, който им позволява да запомнят въпросите на потребителите, както и отговорите, които са им дали. Така натрупват значително количество информация, която използват адекватно при последващи интеракции. Те еволюират сами и не се нуждаят от непрекъснати промени. Всичко това на пръв поглед звучи като научна фантастика, но от няколко години си е съвсем реално и се радва на все по-голям интерес и приложение във всекидневието.

Владо Карамазов е първият български актьор, който има свое запазено място в платформата Viber. От миналата година той има Чатбот и Community в една от най-големите VoIP-приложения в света. Чатботът Владроб Смартлуп във Viber e последно поколение дигитален асистент, отговарящ на всички изисквания за безпроблемно и бързо намиране на информация.
Васил Петев е с над 17 години опит в софтуерния мениджмънт и маркетинг. В момента е съ-собственик в онлайн решението за създаване на виртуални агенти и чатботове – Smartloop. Има предишен опит в софтуерната фирма Телерик, където ръководи екип с фокус върху увеличаване на приходите чрез онлайн продуктов маркетинг.
Praktika е платформа за обучения и събития в сферата на комуникациите. В Praktika срещите са очи в очи с хората, които познават не само теорията, а и практиката на професиите в маркетинга и рекламата: дизайн и копирайтинг, стратегическо планиране, работа с клиенти, продуциране, медийно планиране и връзки с обществеността.

Технически партньори на събитието са нашите приятели от STREAMER.BG. A Nescafé Dolce Gusto ще почерпи гостите с вкусна топла напитка.

Присъединете се към събитието във Фейсбук от тук