Владо разказва за пет личности в Мисия „Маверик“ на Glenfiddich 17 септември 2018

В продължение на 5 седмици Владо Карамазов ще представи пет човека с несломим дух, които изразяват неговата представа за „Маверик“.

„Мисия Маверик“ на Glenfiddich ще разкрие за първи път в България историите на силни личности с бунтарски хъс и новаторско мислене, преследващи мечтите си и постигащи успехи. Мавериците, за които Владо Карамазов ще разкаже, са достатъчно смели, за да създадат своя собствена пътека в живота, свои лични правила, не се страхуват от нестандартното и превъзмогват трудностите, водени от своята интуиция. Всеки от тях има своите големи успехи в професионалната си област.  Всеки от тях е одухотворен, изобретателен и харизматичен. Това ги прави достойни участници в „Мисия Маверик“. А Владо ги описва през лични впечатления, спомени и житейски ситуации, в които е бил заедно с тях. „Аз от доста време се занимавам с това да търся интересни хора. С някои от тях работя, на другите им се радвам за постигнатото. Винаги са ме привличали Мавериците или както аз ги наричам – успелите новатори. Хората, които не стоят със скръстени ръце, а преследват мечтите си и успяват. Те за мен са вдъхновителите, провокаторите, даващите позитивния и толкова важен пример. Благодарение на тях си казваме, че всъщност всичко е възможно и то е в нашите ръце“ – споделя той.

Петте части на проекта имат конкретна тема и ще бъдат пубикувани всеки вторник на http://misiamaverik.com и в сайта на Владо Карамазов.

ЧАСТ 1/ 18 септември „Природата на изкуството“

ЧАСТ 2/ 28 септември „Иии… Action!“

ЧАСТ 3/ 8 октомври „Арията на пътешественика“

ЧАСТ 4/ 18 октомври – „Стикер на бара“

ЧАСТ 5/ 28 октомври „Комфорт и адреналин“

Другият автор в този проект е журналистът Диана Алексиева. Тя също е намерила пет личности, които носят ореола на съвременния „Маверик“.

Приятно четене, много вдъхновение и наздраве с Glenfiddich!