Владо и Юли подкрепят световното благотворително събитие Wings for Life 28 април 2018

За втора поредна година Владо и Юли се включват в световната благотворителна инициатива Wings for Life, която се провежда в подкрепа на откриването на лек срещу гръбначните увреждания. Актьорите участваха в специална фотосесия в спортен комплекс „Спортна София“. И двамата тренират редовно и подържат добра форма чрез спорт. Владо и Юли имат и специални послания за инициативата, които много скоро ще споделят в публичното пространство.

Всяка година Wings for Life World Run стартира в точно определен ден и час в цял свят. Независимо дали е ден или нощ, дали има слънце или вали дъжд – участниците бягат заедно и едновременно с всички по целия свят, за да споделят едно наистина невероятно преживяване с благородна кауза. Името на всеки, включил се в събитието, се показва в глобален списък с резултати. Тази година Wings for Life World Run ще се проведе на 6 май и ще започне в 14 ч. българско време. Всички бегачи ще бъдат засичани от приложението Wings for Life World Run App на мястото, на което се намират в деня на световното бягане.

Тук може да прочетете интервюто което Владо даде относно каузата ТУК

Подкрепата за каузата на фондация Wings for Life може да стане по следните начини:

  • в сайта wingsforlifeworldrun.com, където след кратко скролване по страницата ще видите опция DONATE NOW. След това попълвате всички полета, а когато завършите – потвърждавате. Така сте дарили средства за каузата.
  • в приложението Wings for Life World Run App за Android от Google Play или за IOS от App Store. Инсталирате го на мобилния си телефон, което дава възможност, ако желаете, да се включвате в световното бягане. Ако не искате да бягате, можете само да дарите средства – от падащото меню.