Сайтът на Владо Карамазов става на 1 година 24 декември 2018

Близо 100 000 уникални посетители и 290 000 разглеждания успя да събере за първата година от своя онлайн живот официалният сайт на Владо Карамазов. В изминалите 365 дни в дигиталното пространство на актьора бяха публикувани 46 новини и 48 материала в блога, създадени лично от Владо. Наред с тях в сайта своето място имат най-важните интервюта, театрални постановки, сериали, филми, фотосесии, дублажи и проекти от началото на творческата му кариера до сега. Повече от половината потребители на сайта са на възраст 18-34 години, а 53% четат пубикациите през мобилните си устройства.

След официалния старт на 25 декември 2017 г., vladimirkaramazov.com се превърна в гръбнака на малката “медия” на Владимир Карамазов. Той е свързващо звено между всички социални канали на актьора във Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest , YouTube и Viber. Сайтът е натоварен и със задачата да показва, че и в България може да се постигат успехи и да се сбъдват мечти. А посланието, което носи, е вдъхновяващо –  когато наистина искаш  нещо, географското положение не може да ти попречи.

„Талантливите” и „Мисия Маверик“ са сред най-важните проекти, които намериха своето място в сайта.  Благодарение на тях Владо разказа за десетки герои на нашето време – успели  и талантливи хора, негови приятели и хора, на които той се възхищава. „Мисия Маверик“ беше реализирана с любезната подкрепа на Glenfiddich. Сайтът стана и основен рекламен източник на съвместния проект-експеримент на Viber & Vlado Karamazov. В блога стартира поредицата „Публиката пита – Владо отговаря”. Формулата там е много работеща – читателите задават въпроси във Вайбър чатбота Владроб, а Владо периодично им отговаря в своя блог. Импровизираните интервюта са забавни, има и много смислени въпроси. Тази традиция ще продължи и през следващата година.

Сайтът постепенно ще се превърне и в своеобразна онлайн фотогалерия. Най-добрите и изявени фотографи в България всяка година ще правят фотосесия на актьора. Така визуалният облик на сайта ще се променя във времето. През 2018 г. всички фотографии бяха на Драгомир Спасов. А снимките за 2019 г. са дело на Стефан Н. Щерев от 3inSpirit.

Нови неща за юбилея:

҉   Реконструиран Блог –  за по-лесно търсене на даден текст

҉   Текст „Равносметка 2018“ – в Блога  > Проекти

҉   Текст за моя приятел д-р Костадин Ангелов – в Блога  > Проекти

҉   Страница на „Откраднат живот“ – в Творчество > ТВ сериали

҉   Страница на новата фотосесия в сайта – в Галерия  > Фотосесии

҉   Акцентите през изминалата 2018 в Лексикон

҉   Архив на по-важните интервюта в печатните медии от 2002 г. до днес – в Медии > Преса

҉   Новина с повече информация за сайта – в момента я четете