Владо в Шоуто на Цитиридис 26 юни 2020

Снощи Владо беше гост в Шоуто на Николаос Цитиридис по БТВ, като поводът за гостуването беше инициативата на Театър 199, в която актьорът остави своите отпечатъци за “Стената на славата”. Самите пана ще бъдат закачени на през септември.

Владо разказа за премеждията си в Малайзия, част от неговите пътувания, за които подробно споделя в своя блог. Имаше и “далечно пътуване” в годините на Сървайвър и екстремните случки и емоции по време на риалити формата.

Владо поговори и за фотографията и последните си проекти, като помоли зрителите да му помогнат в търсенето на нови герои, които да застанат пред обектива му:

“Ако познавате интересни хора с татуировки, но от тези най-старите, които сами са си правили едно време (русалки, котви, имена, коне, тигри…) и историите около тези хора са интересни, моля да се свържете с мен през сайтовете ми или социалните мрежи. Само ви моля да ги накарате да ги снимам. Трябват ми 15 интересни личности и техните истории. Независимо къде са на картата на България, аз ще дойда, ще се запозная с тях и ще ги снимам”.

Имаше и интересна изненада, която екипът на предаването беше подготвил за Владо. В Шоуто влезе 8-годишният племенник на актьора – Калоян, който е в България за лятната си ваканция. Детето беше придружавано от две служебни кучета, които заместваха кучетата на Владо. Гена и Парис си останаха вкъщи, защото ако бяха дошли, предаването трябваше да приключи от радост, превъзбуда и олелия.

 

Гостуването на Владо може да гледате тук

Снимки – Олег Попов