Владо Карамазов с 360-градусово Viber представление в образователната платформа Praktika 26 февруари 2019

Владо Карамазов – първият български актьор с чат бот, стикери и Community във Viber, ще разкаже как използва новите технологии за по-бърза и смислена комуникация със своите почитатели. „Viber носи духа на новото време и това ме зарежда с модерното от технологиите и социалните мрежи“ – споделя актьорът. В образователната платформа Praktika Владо, Вероника Атанасова и Николай Гевечанов от екипа на Viber за Централна и Източна Европа ще разкажат за новостите, оптимизираните функционалности и подобреното изживяване в общностите на едно от най-големите VoIP-приложения в света. Каквa e рецептата за наистина добро Viber Community и как актьорът държи феновете си там истински ангажирани? Всичко това и още за 360-градусовото представление на Владо във Viber  – на 28 февруари, в 18:30 ч. в Carrusel club, входът е свободен. Praktika вдига завесата с възможности за нови дигитални представления с приятелската подкрепа на STREAMER.BG.

***

Praktika е платформа за обучения и събития в сферата на комуникациите. В Praktika срещите са очи в очи с хората, които познават не само теорията, а и практиката на професиите в маркетинга и рекламата: дизайн и копирайтинг, стратегическо планиране, работа с клиенти, продуциране, медийно планиране и връзки с обществеността.

Владо Карамазов е пътешественик и в живота, и в театъра, и във фотографията, и в дигиталното пространство. Трудно му е да стои на едно място, затова непрекъснато работи. Всичките му театрални случвания са шедьоври. Творческите му ракурси са в широко амплитудни състояния: от изгарящ драматизъм до смях през сълзи. Той е едновременно различност и динамичност, тук-и-сега и там-и-някога. И от година има свое запазено място в едно от най-големите VoIP-приложения в света – Viber, където успешно реализира различни проекти и инициативи.

 Вероника Атанасова е мениджър “Дигитален маркетинг” във Viber за региона на Централна и Източна Европа. Разработва и изпълнява стратегиите за дигиталното присъствие на компанията, както и на регионалните й партньори и следи за успешното изпълнение на поставените цели. Вероника има 8 години опит в маркетинга и рекламата, работила е с глобални марки за местни и регионални кампании. Завършила е 6-месечен професионален обмен в Индия и има Бакалавърска степен по Връзки с обществеността от Софийски университет “Св. Климент Охридски” в България.

Николай Гевечанов е мениджър “Бизнес развитие” във Viber за региона на Централна и Източна Европа. Неговата роля е да спомага за създаването и развитието на качествено съдържание в платформата чрез изграждане на стратегически партньорства с обичани марки от света на музиката, спорта, медиите, модата, тех индустрията и др. Използвайки различните възможности на Viber, той създава холистични проекти за потребителско преживяване в приложението. Николай е експерт “Бизнес развитие” с дългогодишен опит в областта, през годините консултира и развива няколко успешни старт-ъп проекти. Завършил е специалност „Иновации и предприемачество“ в Копенхагенската бизнес академия и притежава диплома по „Международен маркетинг мениджмънт“ от бизнес академията „Роскилде“ в Дания.

Viber e една от водещите платформи за разговори в света, част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Viber е официалният комуникационен канал на ФК Барселона и официален партньор на Golden State Warriors. Наскоро Viber представи своята най-нова версия с изцяло променен дизайн, подобрено изживяване за потребителите и оптимизирани функционалности, които осигуряват два пъти по-бърза работа с основните функции в приложението, запазвайки позицията на Viber на едно от най-сигурните и предпочитани приложения за комуникация.