Чатботът на Владо Карамазов ще е инфо канал на Нощта на театрите 12 юли 2018

Чатботът на Владо Карамазов във Viber ще е един от информационните канали на шестото издание на европейската инициатива Нощ на театрите. Там всички фенове на Владо и почитателите на театралното изкуство ще намерят подробна информация за събитията, включени в програмата на Нощта, за посланиците и специалните проекти.

Чатбот платформата Владроб Кънекто във Viber e последно поколение дигитален асистент, разработен от Connecto.ai и отговарящ на всички изисквания за безпроблемно и бързо намиране на информация.

През 2018 г. Нощта на театрите ще се проведе на 17 ноември в 15 български града и едновременно в 11 европейски държави. Зад идеята за Нощ на театрите стои Елеонора Роси от Франция. Нейният концептуален план се нарича „LA NUITÉE – THE INTERCULTURAL NIGHT OF EUROPEAN THEATER“ и е обнародван официално в Париж на 5 октомври 2009 г. В тази Нощ Театърът се превръща в основна тема и събира по едно и също време всички, които го обичат. Освен спектакли в театрите и на алтернативни места ще се случат множество срещи, дискусии, изложби, концерти, разходки зад кулисите, контакти и нови възможности за сближаване на театъра с неговата публика.

Присъедини се към чатботът на Владо Карамазов тук