Владо с нов проект „Неуморимите до 40“

Нов онлайн проект започва в социалните канали на Владо Карамазов през лятото. В него своето заслужено място ще намерят 10 човека, които вдъхновяват актьора с постиженията и мечтите си. След големия успех на „Мисия Маверик“ преди няколко месеца Владо ще насочи „прожекторите“ и своя фото обектив към успяващи българи на възраст до 40 години, които смело преследват своите цели и уверено са стъпили на пътеката на живота.

„Неуморимите до 40“ идва само 2 месеца след като самият Владо отпразнува своя 40-годишен юбилей. Личностите, които ще бъдат представени в проекта, са от различни сфери на изкуството, спорта, дизайна, комуникациите. И всеки от тях има своите малки и големи истории и тайни за постигането на мечтите, трудностите и радостите, които зареждат със смисъл и дават посока на житейския им път.

Актьорът споделя, че „младите се нуждаят от стимул и от добри примери, които да следват и да ги водят напред. Текстовете, в които разказвам за успяващите в България хора, едва ли ще променят генерално нещата, но те са моят малък принос за мотивацията на всички, които търсят смисъл и искат да оставят следа в този живот“.

Козметичната компания NIVEA ще подкрепи „Неуморимите до 40“ и заедно с Владо ще се опитат да направят от тази идея мащабен проект.