Финал на „Дяволското гърло“ 4 юни 2019

На 23 май в специална прожекция в столичен мол беше показан финалният епизод на сериала „Дяволското гърло“. На прожекцията присъстваха актьорите, екипът на продукцията, както и много фенове, които разграбиха билетите за часове. След драматичния финал продуцентът Евтим Милошев представи целия екип и даде думата на всеки от замесените в криминалната драма, за да сподели своите емоции с публиката. Веднага след това във фоайето пред залата зрителите си направиха снимки за спомен със своите любими герои. Така символично беше поставена точка на първия сезон на криминалния сериал, който завладя и развълнува цяла България.

„Дяволското гърло“ постигна рекорд като гледаемост, достигна отлични резултати в нестандартен часови пояс, извън прайм тайма. Спечели битката за вниманието с аудиторен дял 30,5% сред зрителите на възраст 18-49 години (по данните на Nielsen Admosphere Bulgariа). Към продукцията е регистриран сериозен интерес и в онлайн платформите на Нова Броудкастинг Груп, където 12-те епизода генерират малко над 1,9 млн. видео гледания към  31.05

Продукцията на Dream Team Films е един от най-мащабните проекти, който безапелационно вдигна летвата в този сектор, както с високото качество на сценарно ниво, така и с творческия размах, с който беше реализиран. Зад успеха му стоят много хора, които работиха с удоволствие и стремеж да се постигне резултат, в пъти по-голям от очакванията на зрителите. Създаването на криминалната драма беше изцяло изнесено в Родопите за близо 2 месеца. В снимачна площадка се превърнаха Смолян, Пампорово и целият регион.

По време на 3-месечната кампания актьорите участваха в многобройни предавания, игри в социалните мрежи и множество онлайн активации. Владо Карамазов пък показа на своите последователи в социалните мрежи и видеодневника си, който засне в Родопите. Тези видеа открехват вратата на снимачния процес и показват локациите, настроението, трудностите и радостите на екипа.

Малко преди края на специалното събитие Евтим Милошев издаде, че Dream Team Films и NOVA започват да подготвят втори сезон на „Дяволското гърло“. Като се очаква да бъде снимам през лятото на 2020 г. Остава да чакаме и да стискаме палци, че вторият сезон ще бъде по-интересен и по-зрелищен.

Видеодневника може да гледате във фен страницата на актьора във facebook