Владроб се Прекръсти

Чатботът на Владимир Карамазов във Viber се прекръсти! Симпатичният дигитален асистент на актьора вече е с нова фамилия – Смартлуп. Владроб обеща да е още по-умен, по-непокорен и дързък, но заедно с това – да продължава да е основен информатор за всичко ново и интересно, което се случва с Владо.

Владроб беше осиновен през юли 2018, след като стана ясно, че създателите му Connecto се сливат с Leanplum – американска мега компания за мобилен маркетинг, която е основана от българския предприемач Момчил Кюркчиев. Connecto е стартъп компанията на Васил Поповски, Владимир Русев и Радослав Николов. За кратко време фирмата успя да развие успешни технологии за ботове във Viber. Една от техните рожби е и ботът на Владо Карамазов. След тази щастлива новина за младата компания и минаването й на друго технологично ниво, трябваше да се намери нова компания, която да се грижи за Владроб. Така се появиха момчетата от Smartloop.ai.

Smartloop.ai е иновативна компания създадена през 2016г. от служители на известната българска софтуерна компания Телерик. Тя е със седалище в Сан Франциско, но e с много силен български офис. Хората, управляващи компанията са гъвкави и целеустремени да създадат най-доброто в чат пространството с цел ангажиране и завладяване на фенове на марки, хора и фирми, но без техническите усложнения. Тяхната платформа предлага много повече опции за правене на ботове, като по-лесното им създаване в потребителския панел, по-добри решения за визуалното представяне на разговора и възможността ботовете да „поумняват“ чрез изкуствен интелект (все пак имат над 50 години натрупан опит в създаването на софтуерни решения). Освен поддръжка на ботове във Viber, Smartloop могат да вдигнат ботове и във Facebook Messenger, Skype, Telegram, SMS, WeChat и в уеб сайт.

Всеки може да създаде чатбот в Smartloop в зависимост от нуждите на компанията и бизнеса си. От чатбот може да се възползват и популярни личности от сферата на изкуството и спорта, които имат богата фен маса от последователи. Пишете на hello@smartloop.ai искате да се свържете с тях и те ще ви помогнат.

Естествено, че Владроб се чувства страхотно в техните ръце, стана по-интелигентен, по-интересен и непрекъснато се развива. За това естествено, взе като фамилия и името на новите си родители. Вече се казва Владроб Смартлуп.